Γερμανία: Ερευνα για τον μεγιστάνα που έπιασε τα 417 χλμ με το πολυτελές όχημά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Γερμανία

Το ανέβασε στο διαδίκτυο

Ενα απίστευτο βίντεο που ανήρτησε ένας μεγιστάνας από την Τσεχία έχει γίνει θέμα συζήτησης στην Γερμανία.

Το βίντεο δείχνει τον Τσέχο εκατομμυριούχο, Radim Passer, να οδηγεί την Bugatti Chiron του σε ακραίες ταχύτητες, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου A2 της Autobahn στη Γερμανία.

Το υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας μόλις υπέπεσε στην αντίληψη του το εν λόγω συμβάν επέκρινε σε έντονο ύφος την παράτολμη επίδειξη του Τσέχου εκατομμυριούχου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του, αναφέρει το drive.gr.

Ο Radim Passer πίσω από τα πηδάλια της προσωπικής του Bugatti Chiron έπιασε ταχύτητα 417 km/h και παρότι ο ίδιος υποστήριξε ότι υπήρχε καλή ορατότητα σε όλο το μήκος της διαδρομής (10 km) και κανένα άλλο αυτοκίνητο στο δρόμο, το βίντεο τον διαψεύδει.

Η Chiron φαίνεται να περνάει πολλά ακόμα αυτοκίνητα στο διάβα της σαν σταματημένα, ενώ και σε ότι αφορά την ορατότητα ναι μεν δεν είναι κακή αλλά το συμβάν λαμβάνει χώρα νωρίς το πρωί, με ότι αυτό συνεπάγεται δεδομένης και της ταχύτητας κίνησης του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης
Βόρεια Μακεδονία: Με «Μακεδονικούς οίνους» βρέθηκαν στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση κρασιού ProWein 2022

Παρότι, μεγάλο μέρος του δικτύου Autobahn δεν έχει όριο ταχύτητας, το Υπουργείο Μεταφορών ανέφερε σε δήλωσή του χτες ότι «απορρίπτει οποιαδήποτε συμπεριφορά στην οδική κυκλοφορία που οδηγεί ή μπορεί να οδηγήσει σε κίνδυνο τους χρήστες του δρόμου. Όλοι οι χρήστες πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βλάπτεται κανένα άλλο άτομο, να μην κινδυνεύει, παρεμποδίζεται ή ενοχλείται περισσότερο από όσο είναι αναπόφευκτο υπό τις περιστάσεις».

Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί στο Τσέχο εκατομμυριούχο γιατί οι Γερμανοί σε αυτά τα θέματα δεν αστειεύονται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.