Γκάφα από Μπάιντεν που έδειξε χαρτί με οδηγίες συνεργατών του (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έγινε για άλλη μια φορά ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε κατά λάθος ένα χαρτάκι, που είχε βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να ενεργήσει, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή ήταν η… χαρά των φωτογράφων. Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε κατά λάθος σε φωτογράφους και εικονολήπτες τη λίστα με τις οδηγίες στις οποίες, μεταξύ άλλων, αναφερόταν: «Καθίστε στη θέση σας», «Εσείς κάνετε σύντομα σχόλια» και «Εσείς αποχωρείτε».

Ο 79χρονος Μπάιντεν είχε, επίσης, οδηγίες να μιλήσει σε συγκεκριμένους συμμετέχοντες, να τους κάνει ερωτήσεις και να τους ευχαριστήσει πριν αποχωρήσει.

Η χρήση σημειώσεων… «σκονάκια» από το προσωπικό του Μπάιντεν σε εκδηλώσεις έχει προκαλέσει αμηχανία και στο παρελθόν, όπως τον περασμένο Ιούλιο, όταν ένας βοηθός έγραψε: «Κύριε, υπάρχει κάτι στο πηγούνι σας».

Ο Μπάιντεν φέρεται να έχει ενοχληθεί από το προσωπικό του, το οποίο, όπως γράφουν οι «New York Post», προσπαθεί να ελέγξει τα μηνύματά του. Υπενθύμισε στο προσωπικό του ότι αυτός είναι ο «πρόεδρος!», αφού του είπαν ότι, ίσως, να μην εννοούσε αυτά που είπε τον Μάρτιο, όταν ζήτησε να απομακρυνθεί από την εξουσία ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Η λεγόμενη εκστρατεία εξυγίανσης, είπε στους συμβούλους του, τον υπονομεύει και πνίγει την αυθεντικότητα που τροφοδότησε την άνοδό του. Ακόμη χειρότερα, τροφοδοτεί ένα ρεπουμπλικανικό θέμα συζήτησης ότι δήθεν δεν έχει αναλάβει πλήρως τις εντολές του ως πρόεδρος».

Πηγή: skai.gr