Γυναίκα εξαφανίστηκε το 1992 και την εντόπισαν μετά από 31 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο “φως” μετά από 31 χρόνια, όπου μια γυναίκα είχε εξαφανιστεί σε ηλικία 52 ετών και θεωρούταν νεκρή, βρέθηκε στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο λόγος για την Πατρίσια Κόπτα, μια ιεροκήρυκα του Πίτσμπουργκ, η οποία ήταν γνωστή ως «The Sparrow» (το σπουργίτι).

Ο σύζυγός της, Μπομπ Κόπτα, είχε δηλώσει την εξαφάνισή της το 1992 και δεν περίμενε ποτέ ότι θα ζούσε μετά από τόσα χρόνια που δεν είχε βρεθεί.

«Γύρισα ένα βράδυ σπίτι και εκείνη είχε εξαφανιστεί και κανείς δεν ήξερε που βρίσκεται», δήλωσε ο Κόπτα. Μάλιστα όπως ο ίδιος αναφέρει η γυναίκα του αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα ενώ είχε αναφερθεί αρκετές φορές στο Πουέρτο Ρίκο.

Έτσι όταν την αναζητούσε είχε βάλει αγγελίες μέχρι και σε εφημερίδα στο Πουέρτο Ρίκο προκειμένου να τη βρει. «Πέρασαν σχεδόν 31 χρόνια και ήταν άσχημα. Μου κόστισε πολλά. Είχα βάλει αγγελίες και στην εφημερίδα στο Πουέρτο Ρίκο για να την εντοπίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγός της.

Διαβάστε επίσης  «Φως στο Τούνελ»: Στο προσκήνιο δύο μυστηριώδεις εξαφανίσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως όλα δείχνουν η πλέον 83χρονη η Πατρίσια Κόπτα αυτά τα χρόνια βρισκόταν σε οίκο ευγηρίας. Σύμφωνα με εργαζομένους, βρέθηκε να χρειάζεται βοήθεια στις 30 Ιουνίου 1999, αφότου είχε εξαφανιστεί. Όταν ήρθε στο γηροκομείο το μόνο στοιχείο που είχαν για εκείνη ήταν ότι έφτασε στη χώρα με κρουαζιερόπλοιο από την Ευρώπη ενώ δεν ανέφερε τίποτα για την προσωπική της ζωή.

Πηγή: newsbomb.gr