Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή μετά από 10 ώρες σε τάφο – Την απήγαγαν και την έθαψαν

Καναδάς

Οι δύο ύποπτοι αναζητούνται από τις αρχές

Μια 36χρονη γυναίκα στην Βραζιλία εντοπίστηκε ζωντανή μέσα σε τάφο που παρέμενε για περίπου 10 ώρες, καθώς την έθαψαν μέλη συμμορίας, αφού την απήγαγαν νωρίτερα από το σπίτι της για λόγους εκδίκησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κοιμητήριο της Πολιτείας Μίνας Ζεράις, όταν υπάλληλοι του δημοτικού νεκροταφείου του Βισκόντε ντο Ρίο Μπράνκο, οι οποίοι είδαν ίχνη αίματος κοντά σε μια ταφική κρύπτη. Ο θάλαμος είχε σφραγιστεί πρόσφατα με τούβλα και τσιμέντο, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

«Οι αστυνομικοί άκουσαν εκκλήσεις για βοήθεια (σ.σ. μέσα από τον θάλαμο), τρύπησαν τον τοίχο και έβγαλαν μια γυναίκα, τραυματισμένη στο κεφάλι και τα χέρια» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι δράστες έθαψαν ζωντανή τη γυναίκα σε αυτήν την κρύπτη, σε μια κατασκευή που δίνει τη δυνατότητα ενταφιασμού των νεκρών σε θαλάμους πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Η αστυνομία εκτιμά ότι την είχαν κλείσει εκεί από το προηγούμενο βράδυ.

Διαβάστε επίσης  Τα σημάδια ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας

Δύο ύποπτοι, ηλικίας 20 και 22 ετών, αναζητούνται ακόμη από τις αρχές.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής που έχει αναλάβει την έρευνα, ο Ντιέγκο Κάντιαν Άλβες, είπε ότι επρόκειτο πιθανότατα για «εκδίκηση» από τα μέλη μιας συμμορίας που δραστηριοποιείται στο λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δύο μασκοφόροι μπήκαν στο σπίτι της και την απήγαγαν, αφού χτύπησαν τον σύζυγό της. Παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας της «βελτιώνεται», μετέδωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος G1, επικαλούμενος ιατρικές πηγές.

Πηγή: newsbeast.gr