Καλιφόρνια: Συνελήφθη δερματολόγος που δηλητηρίασε τον σύζυγό της

ΗΠΑ αστυνομία

Την υποψιάστηκε και έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι

Χειροπέδες σε μια δερματολόγο στη Νότια Καλιφόρνια πέρασαν οι αρχές, καθώς φέρεται να δηλητηρίασε τον σύζυγο της, ο οποίος την κατάλαβε.

Όπως αναφέρει η NewYorkPost η Yue Yu συνελήφθη την Πέμπτη (4/8) αφού η αστυνομία του Irvine εξέδωσε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο σύζυγός της – η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή – είπε στην αστυνομία ότι έπασχε από μια ανεξήγητη ασθένεια για περίπου ένα μήνα.

«Εκείνος, υποψιάστηκε ότι τον δηλητηρίαζε και έτσι έστησε κρυφή κάμερα στο σπίτι προκειμένου να επιβεβαιώσει το προαίσθημά του», είπε ο υπολοχαγός της αστυνομίας του Irvine, Bill Bingham.

«Η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε ολοένα και περισσότερο και με βάση το ότι ο σύζυγος εξέτασε τη ρουτίνα του και κοίταξε τι θα μπορούσε να την προκαλούσε, άρχισε να υποψιάζεται τη γυναίκα του και έβαλε μια κρυφή κάμερα που την απαθανάτισε να τον δηλητηριάζει», είπε επίσης ο αστυνομικός στην NYP.

Διαβάστε επίσης
Εξι συλλήψεις για ηχορύπανση σε καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Ο επί 10 χρόνια σύζυγος της Yu – ο οποίος παρέδωσε τα αποδεικτικά βίντεο στις αρχές – «υπέστη σημαντικούς εσωτερικούς τραυματισμούς», αλλά αναμένεται να αναρρώσει.

Ο αστυνομικός αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ή να παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες για την δηλητηρίαση, επικαλούμενος μια συνεχιζόμενη έρευνα.