Κέιτ Μίντλετον: Γιατί υπήρξε νέα ανησυχία για την υγεία της – Τι λέει το παλάτι

Eρωτήματα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε η είδηση ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να μην παραστεί στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος ήταν νονός του.

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή και έτσι φούντωσαν οι φήμες ότι κάτι συνέβη με την Κέιτ Μίντλετον.

Δείτε επίσης: Τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Αναρρώνει γρήγορα και πήγε να δει τον βασιλιά Κάρολο

Ωστόσο, ο διάδοχος του θρόνου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Daily Mirror, η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ σχετίζεται με την ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι καλά», είπε η ίδια πηγή. Σύμφωνα με την Daily Mail, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «τα πηγαίνει καλά».

Ο διάδοχος του θρόνου φέρεται να τηλεφώνησε στην οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που παρακολουθούσε τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να τους ενημερώσει ότι δεν μπορούσε να παραστεί.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Daily Mail αποκάλυψε ότι η Κέιτ Μίντλετον συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά για διακοπές στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά. Ανυπομονούσε για μια αλλαγή σκηνικού και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεδώσουν με τον Ουίλιαμ», δήλωσε ανώνυμα στην εφημερίδα ένας φίλος.

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: Facebook (The Royal Family)