Κέιτ Μίντλετον: Αρχίζει να βγαίνει έξω με την οικογένεια της

Κέιτ Μίντλετον

Το παλάτι έχει πλημμυρίσει από κάρτες με ευχές για την πριγκίπισσα

Χαρμόσυνα είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις τελευταίες εβδομάδες βγαίνει όλο και πιο συχνά έξω με την οικογένειά της.

Την ίδια ώρα αξιωματούχοι του παλατιού αναφέρουν ότι το παλάτι έχει πλημμυρίσει από τις «δεκάδες χιλιάδες» κάρτες με τις οποίες ο κόσμος εύχεται στην Κέιτ Μίντλετον να γίνει γρήγορα καλά μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει «συγκινηθεί» από τα μηνύματα αγάπης και την στοργή που έχει δείξει ο κόσμος σε όλη τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης: Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: “Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025”

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει κάνει ξεκάθαρο πως η σύζυγος του Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, θα χρειαστεί χώρο και χρόνο για να ανακάμψει και να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα και μέχρι τώρα ξέραμε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους.

Τον Ιανουάριο 2024 έγινε γνωστό ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η απόφαση της βασιλικής οικογένειας να μην πει πολλά για την κατάσταση της υγείας της αλλά και η «εξαφάνιση» της πριγκίπισσας της Ουαλίας έδωσε τροφή σε πολλά σενάρια συνωμοσίας.

Δύο μήνες αργότερα, στις 22 Μαρτίου, η πριγκίπισσα αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα της υγείας της κι αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Πηγή: Dailymail

Πηγή φωτό: Facebook (The Royal Family)