Κέιτ Μος: «Ο Τζόνι Ντεπ δεν με έσπρωξε ποτέ από τις σκάλες»

Κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ

“Άδειασε” με τις δηλώσεις της την Άμπερ Χερντ η Κέιτ Μος η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο πρώην σύντροφος της Τζόνι Ντεπ δεν την είχε σπρώξει ποτέ από την σκάλα.

Η Κέιτ Μος κατέθεσε στο δικαστήριο σήμερα, μέσω βιντεοκλήσης, ενώ συνεχίζεται η εκδίκαση της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ την οποία κατηγορεί για δυσφήμηση.

Όπως κατέθεσε η Βρετανίδα καλλονή από τη Μεγάλη Βρετανία όπου διαμένει, στη διάρκεια διακοπών στην Τζαμάικα “ο Τζόνι δεν με έσπρωξε ποτέ, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από τις σκάλες”.

“Φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι είχε φύγει πριν από εμένα. Είχε καταιγίδα και καθώς έβγαινα από το δωμάτιο γλίστρησα στις σκάλες. Χτύπησα την πλάτη μου. Ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι μού είχε συμβεί και πονούσα. Ήρθε τρέχοντας κοντά μου, με μετέφερε στο δωμάτιο και φώναξε γιατρό” κατέθεσε η Κέιτ Μος.

Η Μος που πάντα τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Χερντ ότι ο Ντεπ είχε σπρώξει το μοντέλο από τις σκάλες την εποχή της σχέσης τους από το 1994-1998. Η Κέιτ Μος στάθηκε στο πλευρό του πρώην συντρόφου της Τζόνι Ντεπ σε ένα κρίσιμο σημείο της δίκης, όπου η πλευρά του σταρ προσπαθεί να αναιρέσει τις κατηγορίες της Άμπερ Χερντ.

Ήταν η ίδια η Χερντ που προκάλεσε την Κέιτ Μος να καταθέσει στη δίκη καθώς στη διάρκεια της κατάθεσής της υποστήριξε ότι φοβόταν πως ο Ντεπ θα έριχνε την αδελφή της από τις σκάλες στη διάρκεια βίαιου επεισοδίου. Σύμφωνα με τη Χερντ, είχε ακούσει μια φήμη ότι ο Ντεπ είχε κάνει το ίδιο στη Μος και αυτό της ήρθε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό. Ωστόσο, η Μος κατέρριψε τους ισχυρισμούς στη διάρκεια της δικής της κατάθεσης.