Μεγάλη Βρετανία: 56χρονος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα

Κάρολος Καμίλα

Ένας 56χρονος άνδρας στην Μεγάλη Βρετανία ισχυρίζεται ότι είναι ο κρυφός γιος του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου Καμίλα.

Μάλιστα, ο ίδιος υπόσχεται ότι θα κάνει αποκαλύψεις με την έλευση του 2023 που θα αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του, λέγοντας πως ο θάνατος της βασίλισσας «αλλάζει τα δεδομένα».

Ο Simon Charles Dorante-Day, από την Αυστραλία, έχει γίνει επανειλημμένα viral λόγω των επίμονων ισχυρισμών του ότι είναι γιος του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Καμίλα, ενώ πιέζει μέσω social media να γίνουν τα απαραίτητα τεστ DNA ώστε να το αποδείξει, μεταδίδει η Daily Star.

Οι ακόλουθοι του ενημερώνονται τακτικά για την εξέλιξη του θέματος μέσω Facebook και όταν ο 56χρονος ρωτήθηκε πρόσφατα αν είναι πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας, έδωσε μια αινιγματική απάντηση.

Ο 56χρονος Αυστραλός με μια ανάρτησή του στις 18 Δεκεμβρίου, απάντησε «φυσικά, σίγουρα έχω διάφορα σχέδια για το 2023 και μια πιο φρέσκια προσέγγιση για το ζήτημα». Η δημοσίευση περιλάμβανε μια φωτογραφία με τα πρόσωπα του ίδιου και της συντρόφου του ενσωματωμένα πάνω σε ένα αυστραλιανό χαρτονόμισμα.

Εδώ και χρόνια δηλώνει ότι είχε μια πιο συντηρητική και απόμακρη προσέγγιση στο ζήτημα, όμως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τονίζει ότι θα προσπαθήσει πιο έντονα – με νομική βοήθεια – να ακουστεί η φωνή του και να διεκδικήσει τη γνωριμία με τους γονείς του.

O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα διατηρούσαν σχέση πριν ο Κάρολος παντρευτεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο Κάρολος συνάντησε την Καμίλα Σαντ σε έναν αγώνα πόλο στο Windsor Great Park το 1970, σύμφωνα με το BBC. Ο Κάρολος και η Καμίλα παντρεύτηκαν τελικά ο ένας τον άλλον τον Απρίλιο του 2005.

Πηγή: enikos.gr