Ο πατέρας της Addison Rae φέρεται να είχε παράνομο δεσμό με 25χρονη

Είναι ιδιαίτερα γνωστός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Πανικός έχει δημιουργηθεί στο TikTok μετά την είδηση που έσκασε, πως ο 46χρονος πατέρας της Addison Rae, Monty Lopez, είχε επί πέντε μήνες παράλληλη σχέση με μια 25χρονη γυναίκα.

Με βάση το αμερικανικό δημοσίευμα λοιπόν, τους τελευταίους μήνες είχε κρυφή σχέση με την 25χρονη Renee Ash, στην οποία είχε πει πως ο τωρινός γάμος του βρίσκεται σε κρίση και πως θέλει να χωρίσει, για να κάνει μια νέα αρχή.

«Μου σύστησε ακόμη και τη μαμά του, τον μικρότερο αδερφό του και σκέφτηκα ότι είχαμε κάτι αληθινό. Μου είπε την “ιστορία” του γάμου του και με έπεισε ότι ήταν χώρια και ότι βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Page Six η 25χρονη.

Έτσι, ξεκίνησαν να βγαίνουν κρυφά και να επικοινωνούν μέσω γραπτών μηνυμάτων, με τον ίδιο να αναφέρει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι εγκλωβισμένος σε ένα γάμο, με «μία γυναίκα που καταστρέφει» την ζωή του.

Μάλιστα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να είναι απλά ζευγάρι, αλλά να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Το μόνο που ζητούσε όμως, ήταν «λίγο χρόνο» για να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του…

Διαβάστε επίσης  Μητσοτάκης στο TikTok: «Πρέπει να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι υποψίες εγκυμοσύνης και η εκδίκηση του TikTok

Η σχέση τους μπορεί να έμοιαζε ονειρική, όμως τα πρώτα σύννεφα δημιουργήθηκαν όταν η Renee Ash υποψιάστηκε πως ήταν έγκυος. Μια μέρα έστειλε φωτογραφίες στον Monty Lopez με τα δύο θετικά τεστ εγκυμοσύνης που είχε, μόνο και μόνο για να λάβει την απάντηση «είσαι άρρωστη, όχι έγκυος».

Έτσι, η 25χρονη ξεκίνησε να υποψιάζεται τον σύντροφο της και ξεκίνησε να τον πιέζει για τον επικείμενο γάμο τους και το διαζύγιο που έπρεπε να πάρει. Παρόλα αυτά, ο ίδιος την καθησύχασε πως όλα έχουν δρομολογηθεί, ενώ έφτασε στο σημείο να προτείνει και ονόματα για τα μελλοντικά παιδιά που θα έκανε μαζί της.

Κρυφή φωτογραφία τους από την περίοδο που ήταν ζευγάρι
Μετά από λίγο καιρό όμως, στο TikTok -από το οποίο έγινε γνωστός επιχειρηματίας ο Monty Lopez- διέρρευσαν βίντεο, στα οποία ο ίδιος παρενοχλεί σεξουαλικά κοπέλες σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Έτσι, οι δυο τους χώρισαν, ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει ξεσπάσει μια μεγάλη σκανδαλοθηρική συζήτηση για την ζωή του επιχειρηματία, τον οποίο ανέβασε στα ουράνια το TikTok και όπως φαίνεται τον προσγειώνει ξανά κάτω…