Ο Πούτιν ευχήθηκε τον Ερντογάν για τα γενέθλιά του

Γενέθλια έχει σήμερα Κυριακή Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ετσι, ο ομόλογός του στη Ρωσία, Βλαντιμίρ Πούτιν, του έστειλε ευχές και τον επαίνεσε για την προώθηση τη συνεργασίας μεταξύ των 2 χωρών, συγχαίροντάς τον για την «προσωπική του συμβολή».

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, αγαπητέ μου φίλε, σε συγχαίρω και σου εύχομαι από καρδιάς για τα γενέθλιά σου», έγραψε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στις ευχές του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρει το Republic World. Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος τον ευχαρίστησε για την προώθηση των εποικοδομητικών διμερών σχέσεων.

«Η Ρωσία εκτιμά τη συμβολή σας στην ενίσχυση των φιλικών σχέσεων και της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας», πρόσθεσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και συμπλήρωσε στην επιστολή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από το Κρεμλίνο, πως:

Διαβάστε επίσης  Τουρκία: Πέντε νεκροί και δεκάδες νεκρά ζώα και τραυματίες από μεγάλες φωτιές

«Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε συστηματικά και αμοιβαία, επωφελή κοινά σχέδια και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων στην περιφερειακή και παγκόσμια ατζέντα».

Τέλος, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ευχήθηκε καλή υγεία, ευτυχία, ευημερία και επιτυχία στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κλείνοντας έτσι τις εγκάρδιες ευχές του για τα γενέθλια του Τούρκου προέδρου.