Πέθανε στα 59 του ο ράπερ Coolio

ράπερ Coolio

Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή άλλες ουσίες

Ξαφνικό τέλος βρήκε ο 59χρονος ράπερ Coolio ο οποίος “έφυγε” στο πάτωμα του μπάνιου ενός φίλου του στο Λος Άντζελες.

Ο 59χρονος ράπερ είχε γίνει πασίγνωστος το 1995 όταν ερμήνευσε το τραγούδι Gangsta’s Paradise, που ήταν το σάουντρακ της ταινίας Ασυμβίβαστη Γενιά (Dangerous Minds) με τη Μισέλ Πφάιφερ. Ο Coolio είχε εμφανιστεί στη ραπ σκηνή των ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του ‘80.

Το απόγευμα της Τετάρτης (28.09.2022), σύμφωνα με το ΤΜΖ, o Coolio είχε πάει σε σπίτι φίλου του στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, μπήκε στο μπάνιο αλλά όταν άργησε να βγει, ο φίλος του ανησύχησε και πήγε να δει τη συμβαίνει, βρίσκοντας τον ράπερ στο πάτωμα.

Ο φίλος του κάλεσε ασθενοφόρο και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο απλά διέγνωσαν το θάνατο του 59χρονου ράπερ.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: "Εφυγε" από τη ζωή η εκδότρια, Δέσποινα Κυριακίδου

Ο επί χρόνια μάνατζέρ του, Jarez, ανέφερε στο TMZ ότι οι διασώστες εκτίμησαν ότι ο Coolio υπέστη καρδιακή ανακοπή. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, δεν βρέθηκαν στο χώρο όπου κατέρρευσε ο ράπερ ναρκωτικά ή άλλες ουσίες. Θα γίνουν, πάντως, αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου.

Το πραγματικό όνομα του Coolio ήταν Artis Leon Ivey Jr. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη ραπ σκηνή των ΗΠΑ στα τέλη της 10ετίας του ’80 αλλά η επιτυχία και η αναγνώριση ήρθε το 1995 με το Gangsta’s Paradise.

Το τραγούδι έμεινε στο Νο1 για σχεδόν 3 εβδομάδες.