Σεισμός στην Τουρκία: Ευχαριστήριο πανό στους Ελληνες από τους οπαδούς της Γαλατασαράι (ΦΩΤΟ)

σεισμός Τουρκία Γαλατασαράι πανό πόλο

Για την στήριξη και τη βοήθεια μετά την τραγωδία

Ένα “ευχαριστώ” στους Έλληνες για τη βοήθεια μετά τον σεισμό, είπαν οι οπαδοί της Γαλατασαράι μέσα από ένα πανό, στον αγώνα πόλο της ομάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο παιχνίδι της Γαλατασαράι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τα προημιτελικά του Challenger Cup στο πόλο, σηκώθηκε στην κερκίδα ένα πανό από τους Τούρκους που ευχαριστούσε τους Έλληνες και τα σωστικά συνεργεία που εστάλησαν στη γείτονα χώρα για να χορηγήσουν τη βοήθειά τους μετά τους φονικούς σεισμούς.

«Ευχαριστώ πολύ φίλοι», έγραφε το πανό στα ελληνικά και τα αγγλικά, έχοντας στη μέση μια φωτογραφία ενός διασώστη με ένα παιδί, που έχει σώσει, στην αγκαλιά του.

«Ευχαριστούμε πολύ φίλοι», το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν από την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.

Διαβάστε επίσης  Σεισμός τώρα 4,5 Ρίχτερ στην Αχαΐα

Στην ανάρτηση της ομάδας στο Facebook αναφέρονται, ειδικότερα, τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ φίλοι»! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη. Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό! Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν! Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το «ευχαριστώ» και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία».