Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζει η εξάχρονη Φατμά που βγήκε ζωντανή από τα ερείπια – «Οι Ελληνες μου έσωσαν τη ζωή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκία σεισμός Αντιόχεια σπίτια

Το κοριτσάκι είχε μείνει κάτω από χαλάσματα για περισσότερες από 24 ώρες

Συγκλονίζει η περιγραφή της εξάχρονης Φατμά που εγκλωβίστηκε στα ερείπια του σπιτιού της για πάνω από 24 ώρες στον φονικό σεισμό της Τουρκίας.

«Έκλαιγα πάρα πολύ. Συνέχεια. Και το χέρι μου με πονούσε. Κάποιος έβγαλε το ταβάνι από πάνω μου. Είχα ένα κρεββάτι πάνω μου. Ελευθέρωσαν το χέρι μου και με έβγαλαν έξω», είπε στο Open το 6χρονο κορίτσι.

«Αισθάνομαι χαρούμενη και τυχερή που ήταν εκεί οι Έλληνες διασώστες και που μου έσωσαν τη ζωή», συνέχισε η ίδια για την περιπέτεια που έζησε.

Στο Open μίλησε και ο παππούς της μικρής Φατμά: «Την πρώτη στιγμή όταν ακούσαμε φωνές στα συντρίμμια είδαμε τους διασώστες, τους φωνάξαμε και ήρθαν κατευθείαν. Τους ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά τους και που έσωσαν το κορίτσι μας».

Διαβάστε επίσης  Δένδιας σε Τουρκία: "Οι διεθνείς συμβάσεις έχουν καθορίσει σαφώς και επακριβώς τα των υδάτων του Αιγαίου"

Το κοριτσάκι ήταν εγκλωβισμένο στα συντρίμμια μαζί με την 7χρονη αδερφή της, η οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει ζωντανή παρά τις προσπάθειες της ΕΜΑΚ. Η Φατμά έχασε την οικογένειά της και πλέον θα έχει δίπλα της μόνο τον παππού της, που συγκινημένος ευχαρίστησε και εκείνος τους Έλληνες διασώστες.