Σεισμός στην Τουρκία: Το σκυλί που αλυχτούσε για να προειδοποιήσει τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

σεισμός Τουρκία Άδανα χαλάσματα

Απίστευτες οι δυνατότητες των ζώων

Τις απίστευτες δυνατότητες που έχουν τα ζώα απέδειξε ένας σκύλος στην Τουρκία, ο οποίος λίγα λεπτά πριν τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ αλυχτούσε προκειμένου να προειδοποιήσει τον κόσμο.

Ένα από τα πολλά βίντεο που κάνουν το γύρο του κόσμου σχετικά με τον σεισμό στην Τουρκία είναι διαφορετικό από άλλα. Δεν έχει να κάνει με κάποια δραματική διάσωση ή με ντοκουμέντο από τη στιγμή που «χτυπά» ο Εγκέλαδος.

Είναι ένα βίντεο που δείχνει ένα σκυλάκι για κλαίει λίγο πριν γίνει ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (06.02.2023). Ήταν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα…

Ένα κλάμα που πολλοί ερμήνευσαν ως απόπειρα προειδοποίησης του ζώου για το κακό που ερχόταν.

«Προσπάθησε να τους προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που έρχεται πριν να χτυπήσει ο σεισμός. Αυτά είναι δώρα του Θεού στους ανθρώπους και θα πρέπει να τα εκτιμούμε περισσότερο» έγραψε κάποιος που ανέβασε το βίντεο στο TikTok.

@straybeautiful

🆘PLEASE PRAY FOR THE SAFETY AND WELL BEING OF OUR STRAYS AND OUR PARTNER SAVIORS🙏 #AnimalWelfare #SupportAnimalRescue #HelpAnimals #SaveTheAnimals #AnimalProtection #AnimalLivesMatter #AnimalRights #EndAnimalCruelty #SaveTheAnimals #SupportAnimalRescue #RescuePets #dogsoftiktok #dog #turkeyearthquake #cats #dogsofttiktok

♬ original sound – Stray Beautiful

 

Διαβάστε επίσης  Απίστευτη κτηνωδία στις Σέρρες: Πυροβόλησε τουλάχιστον δέκα φορές σκύλο και τον πέταξε στα σκουπίδια