Στο νοσοκομείο μητέρα από φάρσα στο TikTok – Της έβαλαν κουβά στο κεφάλι

Μια μητέρα από την Καλιφόρνια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όταν ομάδα αγοριών έβαλε έναν κουβά στο κεφάλι της, για να κάνουν φάρσα στο TikTok, ενώ εκείνη ψώνιζε σε Target.

Η Lana Clay-Monaghan ψώνιζε στον διάδρομο με τα βρεφικά είδη, όταν της έβαλαν τον κουβά στο κεφάλι χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με τους Los Angeles Times και το Fox KTTV.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα τέσσερα αγόρια προσπάθησαν να αναπαράγουν ένα trend στα social media «όπου τοποθετείς έναν κουβά στο κεφάλι ενός αγνώστου και βιντεοσκοπείς την αντίδρασή του». Έντρομη, έκανε ό,τι μπορούσε για να βγάλει τον κουβά από το κεφάλι της. Κι όταν τα κατάφερε, γύρισε και είδε τα αγόρια να γελάνε και να την βιντεοσκοπούν.

Όπως λέει, το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι ότι ζήτησε βοήθεια από τα αγόρια που γελούσαν πριν καταρρεύσει στο έδαφος. Ωστόσο η παρέα των αγοριών τράπηκε σε φυγή.

Η Lana Clay-Monaghan, η οποία γέννησε πρόσφατα δίδυμα, λιποθύμησε λόγω του περιστατικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πληροφορήθηκε ότι ένα «οξύ καρδιακό πρόβλημα» την οδήγησε να χάσει τις αισθήσεις της, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στην Ξάνθη: 6χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Όπως τονίζει, θέλει τα αγόρια να τιμωρηθούν για την φάρσα τους. «Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας. Δεν είναι αστείο να βρίσκεις κάποιον ευάλωτο που είναι μικρότερος σε μέγεθος, μόνος, ανυποψίαστος και για τη δική σου ευχαρίστηση να τον βιντεοσκοπήσεις για να προσπαθήσεις να πάρεις μια αντίδραση», πρόσθεσε.

Πηγή: gazzetta.gr