Συγκλονιστικό βίντεο: Γιατρός αναπαριστά πως είναι όταν πεθαίνεις από κορονοϊό

κρούσματα κορονοϊός Ελλάδα ΙΣΘ Συνωμοσιολόγοι γρίπη

Σοκάρει ο γιατρός από τις ΗΠΑ

Ενας γιατρός στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών δημιούργησε ένα συγκλονιστικό βίντεο, μέσω του οποίου επιχειρεί να παρουσιάσει αυτά που βλέπει ένας ασθενής που πεθαίνει από κορονοϊό.

Μέσω του βίντεο αυτού, επιχειρεί να στείλει μήνυμα στον κόσμο υπέρ της χρήσης μάσκας.

Πρόκειται για τον Κένεθ Ρέμι, ο οποίος μιλώντας στο BBC είπε πως «το να φοράμε τη μάσκα δεν είναι το ίδιο άβολο με το να έχεις ένα κομμάτι πλαστικό μέσα στον αεραγωγό σου».

Ακόμη είπε ότι αισθάνθηκε την υποχρέωση να δημιουργήσει αυτό το βίντεο, όταν είδε την επίπτωση που είχε ο θάνατος ενός ασθενούς στην ομάδα του.

«Έτσι είναι όταν αναπνέεις 40 φορές το λεπτό, έχεις επίπεδα οξυγόνου που πέφτουν κάτω από το 80. Έτσι θα μοιάζει. Ελπίζω ότι οι τελευταίες στιγμές της δικής σου ζωής να μην μοιάζουν έτσι» αναφέρει ο γιατρός στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: "Πράσινο φως" στην κολχικίνη ως θεραπεία

Ακόμη, εξήγησε ότι είχε φροντίσει έναν ασθενή που διασωληνώθηκε, ο οποίος του ζήτησε να πει στα μέλη της οικογένειάς του ότι τα αγαπούσε. «Δεν νομίζω ότι θα ζήσω» του είπε και είχε δίκιο, καθώς πέθανε λίγο αργότερα.

«Κοιτώντας μία από τις συναδέλφους μου, έμοιαζε κουρασμένη και μπορούσα να δω πόσο πολύ την είχε επηρεάσει. Και έτσι, πάνω στη στιγμή, πήγα σε ένα δωμάτιο και έφτιαξα αυτό το βίντεο» καταλήγει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *