Το παρατράβηξε ρωσική διαφήμιση – Πολίτες κρυώνουν και τρώνε… χάμστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

ρωσική διαφήμιση ενέργεια

«Καλά αντιρωσικά Χριστούγεννα» το μήνυμα της

Διαφήμιση η οποία προκαλεί δημοσίευσαν για τα Χριστούγεννα τα ρωσικά ΜΜΕ, στην οποία περνιέται το νόημα πως αν οι Ευρωπαίοι δεν τα βρουν με τον Πούτιν θα ξεπαγιάσουν και θα καταλήξουν να τρώνε ακόμη και… τα κατοικίδια τους.

H αλλόκοτη ρωσική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση μεταδόθηκε από το ρωσικό RT και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Silent Night» παίζει πάνω από τη διαφήμιση με συνοδεία πιάνου. Η μητέρα παίρνει τα χέρια της από τα μάτια της κόρης της για να αποκαλύψει ότι έχουν αγοράσει ένα χάμστερ, με μια κόκκινη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο στο κεφάλι του.

Το κορίτσι δείχνει ευχαριστημένο και η οικογένεια αγκαλιάζεται. Στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη «Χριστούγεννα 2021» για να δείξει το χρονικό πλαίσιο. Στη συνέχεια, εμφανίζεται στο βίντεο το «Χριστούγεννα 2022» για να δείξει ότι έχει περάσει ένας χρόνος. Ο πατέρας τοποθετεί το κλουβί του χάμστερ στο τραπέζι. Στη συνέχεια το συνδέει με καλώδια και φαίνεται να τροφοδοτεί τα χριστουγεννιάτικα φώτα.

Καθώς το χάμστερ συνεχίζει να παράγει ηλεκτρισμό, η οικογένεια κάθεται σε ένα κατά τα άλλα σκοτεινά δωμάτια με χριστουγεννιάτικες μπλούζες. Στη συνέχεια, το βίντεο μεταφέρεται από τα Χριστούγεννα του 2022 στα Χριστούγεννα του 2023. Εξακολουθεί να μην υπάρχει φωτισμός στο σπίτι και τρώνε μια σούπα, ντυμένοι με παλτά και καπέλα. Ο άντρας τραβάει το παπιγιόν από το στόμα του. Η μητέρα στη συνέχεια βάζει το δάχτυλο στα χείλη της για να δείξει ότι δεν πρέπει να αφήσουν το παιδί τους να καταλάβει ότι είναι το χάμστερ που τρώνε. Τότε, ο πατέρας σπεύδει σε ένα άλλο δωμάτιο για να κάνει εμετό και η διαφήμιση τελειώνει με το μήνυμα: «Καλά αντιρωσικά Χριστούγεννα».

Christmas ad from Russia Today(russian propaganda tv channel)
byu/ltskk inRussiaUkraineWar2022