Τζόνι Ντεπ: Περνάει στην αντιμετάθεση και ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από την πρώην σύζυγό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζόνι Ντεπ

“Είμαι το θύμα και όχι ο θύτης”

Η διαμάχη ανάμεσα στον διάσημο ηθοποιό Τζόνι Ντεπ και την πρώην του σύζυγό του Άμπερ Χερντ, δεν έχει τέλος.

«Είμαι το θύμα και όχι ο θύτης σε αυτόν τον γάμο», ισχυρίζεται ο Τζόνι Ντεπ περιγράφοντας στο δικαστήριο τους καβγάδες με την Άμπερ Χερντ.

Ο 57χρονος ηθοποιός περνάει στην αντεπίθεση και αποκαλύπτει άγριες διενέξεις με την πρώην σύζυγό του που συνήθως κατέληγαν σε επιθέσεις εναντίον του.

Όπως το 2015 στην Αυστραλία, όταν η Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι με αποτέλεσμα ο Ντεπ να τραυματιστεί στο χέρι.

«Είμαι πάλι σε αυτή τη θέση και το χέρι μου είναι στην άκρη του μπαρ, κάπως έτσι… και γέρνω… τα δάχτυλα ήταν έτσι.

Πέταξε το μεγάλο μπουκάλι το οποίο έσπασε και σκορπίστηκε παντού. Ειλικρινά, δεν ένιωσα καθόλου πόνο. Δεν ένιωσα καθόλου πόνο.

Αυτό που ένιωσα ήταν ζέστη, ένιωσα ζέστη και κάτι να στάζει από το χέρι μου. Και μετά κοίταξα κάτω και συνειδητοποίησα ότι η άκρη του δακτύλου μου είχε κοπεί», δήλωσε ο Τζόνι Ντεπ.

Δείχνοντας φωτογραφίες από τα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου ο Ντεπ θυμήθηκε πως η Χερντ του πέταξε ένα τσιγάρο στο πρόσωπο.

«Εδώ είμαι εγώ στα επείγοντα. Βλέπω, βλέπω μια λεπτομέρεια που ξέχασα, την είχα ξεχάσει, που είναι η κυρία Χερντ είχε πάρει το τσιγάρο μου από το τασάκι και μου το πέταξε στα μούτρα, εδώ», είπε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός είπε στο δικαστήριο της Βιρτζίνια ότι η συμπεριφορά της Χερντ απέναντί του από κάποια στιγμή και μετά άλλαξε και περιλάμβανε ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς, σωματική βία και εκφοβισμό.

Πηγή: megatv.com