Βασιλιάς Κάρολος: Αφησε εκτός εκδήλωσης για τη βασίλισσα την Μέγκαν και τον Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ Netflix

Για ποιον λόγο είναι απίθανο πως θα παρευρεθούν

Επίσημη εκδήλωση μια μέρα πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ για τους παγκόσμιους ηγέτες θα παραθέσει ο βασιλιάς Κάρολος, από την οποία έμειναν απέξω ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν πραγματοποιηθεί πολλές τελετές για να τιμηθεί η μνήμη της, ενώ πλήθος κόσμου συρρέει στο Λονδίνο για να αποχαιρετήσουν την μακροβιότερη μονάρχη της χώρας. Μάλιστα, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, θα κάνουν μία επίσημη εκδήλωση για τους παγκόσμιους ηγέτες, ενόψει της κηδείας. Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι απίθανο να παρευρεθούν, καθώς αξιωματούχοι του Παλατιού είχαν τις ενστάσεις τους.

Πιστεύεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έλαβαν πρόσκληση για την εκδήλωση, που διοργανώνεται από το βασιλικό ζεύγος, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο, τα πλάνα φέρεται να άλλαξαν… Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως στο Μπάκιγχαμ επέμεναν ότι η δεξίωση ήταν μόνο για μέλη της βασιλικής οικογένειας και αρχηγούς κρατών. Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η σύγχυση σχετικά με την πρόσκληση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ υποδηλώνει προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού που εδρεύει στην Καλιφόρνια και της βασιλικής οικογένειας.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται περίπου 30 γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν.

Διαβάστε επίσης  «Ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε τη στήριξη του Γέροντα Εφραίμ μετά τη διάγνωση με καρκίνο», λέει η Telegraph

*Φωτογραφία αρχείου