Φέρνουμε την άνοιξη στο σπίτι μας! (ΦΩΤΟ)

Μεταφέρουμε τις ανθισμένες αμυγδαλιές στο σαλόνι μας με… ποπ κορν! Η άνοιξη είναι εδώ, αν και ημερολογιακά θα μπει επίσημα σε λίγες ημέρες, και εμείς θέλουμε να… μεταφέρουμε όλη την ομορφιά της στο σαλόνι μας, τόσο για να ανανεώσουμε το χώρο μας όσο και για να αλλάξει η διάθεσή μας. Δεν χρειάζεται και πολύ σπουδαία […]

Μεταφέρουμε τις ανθισμένες αμυγδαλιές στο σαλόνι μας με… ποπ κορν!

Η άνοιξη είναι εδώ, αν και ημερολογιακά θα μπει επίσημα σε λίγες ημέρες, και εμείς θέλουμε να… μεταφέρουμε όλη την ομορφιά της στο σαλόνι μας, τόσο για να ανανεώσουμε το χώρο μας όσο και για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Δεν χρειάζεται και πολύ σπουδαία πράγματα, μόνο λίγο χρόνο και φαντασία για να μετατρέψουμε το χώρο μας σε ένα ανοιξιάτικο τοπίο.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τι κάναμε εμείς για να πάρετε μία ιδέα, που μπορείτε να την μιμηθείτε, φυσικά να την εξελίξετε αλλά να κάνετε και κάτι διαφορετικό.

Γεμίστε κλαδιά από ανθισμένες αμυγδαλιές
Μία εξαιρετική και άκρως οικονομική ιδέα είναι να γεμίσετε το σπίτι σας με κλαδιά από ανθισμένες αμυγδαλιές.

Αυτή την περίοδο τραβάνε όσο τίποτα την προσοχή σας και βρήκαμε τον τρόπο για να τα μεταφέρετε στο σαλόνι σας… Βέβαια, δεν θα μπορείτε να απολαύσετε τη μυρωδιά τους, ωστόσο, αν σας παρηγορεί πως δε θα πέφτουν τα άνθη τους, δοκιμάστε το…
Χρειάζεστε απλά γυμνά κλαδιά, κόλλα και ποπ κορν.

Ναι, καλά διαβάσατε… Μία πολύ ωραία ιδέα για να διασκεδάσετε μαζί και με τα παιδιά σας, αφού το μόνο που θέλει είναι να κολλήσετε το ποπ κορν στα κλαδιά.

Τα μικρά κλαδιά μπορείτε να τα τοποθετήσετε στα βάζα σας ενώ μπορείτε ένα μεγάλο κλαδί με πολλές διακλαδώσεις, να το βάλετε μέσα σε μία γλάστρα και να έχετε μία ολόκληρη ανθισμένη αμυγδαλιά στο σαλόνι σας.

Πλέξτε πολύχρωμες πεταλούδες
Για να δώσετε μία διαφορετική νότα, και αν τα χέρια σας… πιάνουν, πλέξτε πεταλουδίτσες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και διακοσμήστε μία γωνιά του σπιτιού σας ενώ μπορείτε και να τις κρεμάσετε.

Κουτάκια και μπουκάλια με ντεκουπάζ
Μία κλασική ιδέα είναι να μετατρέψετε κουτάκια του καφέ ή κονσέρβας καθώς και μπουκάλια κρασιού κτλ σε υπέροχα ανοιξιάτικα βάζα με την τεχνική του ντεκουπάζ.

Για όσους δεν γνωρίζουν καλά την τεχνική, κάντε τα πιο απλά βήματα, με χαρτοπετσέτα και κόλλα. Εμείς επιλέξαμε πεταλούδες και στο βαζάκι μας τοποθετήσαμε αποξηραμένα άνθη κίτρινης αχίλλειας.

Βάζα με λουλούδια
Το πιο απλό, το οποίο φυσικά δεν χρειάζεται να σας το πούμε είναι να γεμίσετε τα βάζα σας με υπέροχα ζουμπούλια που είναι και η εποχή τους. Τα χρώματά τους είναι υπέροχα και το άρωμά τους φανταστικό.

Δώστε χρώμα στο χώρο σας, αφήστε τα αρώματα να μπουν στο σπίτι σας, δημιουργήστε με τα χεράκια σας απλά πραγματάκια και δείτε τη διάθεσή σας να αλλάζει μεμιάς…