Ομορφες χειροποίητες δημιουργίες στο 1ο Christmas Event by Life – Events.gr!

Επιτυχημένη η παρουσία της ομάδας του DIY

Η ομάδα του Do It Your Self (DIY) του Life-Events.gr συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο 1ο Christmas Event by Life – Events.gr.


Υπενθυμίζουμε πως το παραπάνω event διοργανώθηκε στο πλαίσιο των γενεθλίων των δύο ετών της ενημερωτικής ιστοσελίδας Life-Events.gr και της Life Events Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) και είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, στηρίζοντας την προσπάθεια και το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Παιδική Αγκαλιά».


Ολες οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar ήταν χειροποίητες και αποκλειστικά από την ομάδα Do It Your Self (DIY) του Life – Events.gr.

Διαβάστε επίσης
Lip contour: Η τεχνική που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν ακαταμάχητα


Μεταξύ αυτών σαπούνια, bath bombs, perfume stick, κεριά, πλεκτά, κατασκευές με decoupage, κοσμήματα, γούρια και πολλά άλλα.


Η στήλη DIY του Life-Events.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει ιδέες, λύσεις και συμβουλές σε ανθρώπους που θέλουν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν αλλά και να μάθουν να κατασκευάζουν μόνοι τους, με απλά και πολλές φορές ανακυκλώσιμα υλικά, προϊόντα φροντίδας και περιποίησης, καθημερινής χρήσης, καθαριστικά, μικροέπιπλα, διακοσμητικά είδη κτλ.