Σύμμαχος της υγείας και της ευζωίας ο φρέσκος χυμός πορτοκαλιού

Απολαύστε όλα τα πολύτιμα οφέλη του, ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες Αλλη μια μέρα με πολλές υποχρεώσεις ξεκινάει… Δεν προλάβατε καν να πάρετε το πρωινό σας, αργήσατε στη δουλειά ή στη σχολή σας, έχει κίνηση στο δρόμο και ήδη το άγχος αρχίζει να σας καταβάλλει. Χρειάζεστε οπωσδήποτε κάτι για να… ξυπνήσει το μυαλό σας, […]

Απολαύστε όλα τα πολύτιμα οφέλη του, ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες

Αλλη μια μέρα με πολλές υποχρεώσεις ξεκινάει… Δεν προλάβατε καν να πάρετε το πρωινό σας, αργήσατε στη δουλειά ή στη σχολή σας, έχει κίνηση στο δρόμο και ήδη το άγχος αρχίζει να σας καταβάλλει. Χρειάζεστε οπωσδήποτε κάτι για να… ξυπνήσει το μυαλό σας, να σας τονώσει και να σας δώσει δυνάμεις για το υπόλοιπο της ημέρας. «Ενας φρεσκοστυμμένος χυμός από υπέροχα ζουμερά πορτοκάλια θα ήταν ιδανικός» σκέφτεστε και η επιθυμία σας μεμιάς γίνεται πράξη.


Στην απέναντι γωνία αντικρίζετε τους αυτόματους πωλητές του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, που πλέον, εκτός από φρέσκο γάλα, μπορείτε να βρείτε φρέσκο και φυσικό χυμό από ελληνικά πορτοκάλια. Πρόκειται για μία νέα καινοτομία του Συνεταιρισμού, που επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων του, μετά τη δημιουργία των συνεταιριστικών γωνιών «ΘΕΣγάλα συν» και την είσοδο στο Franchise.
Το γεγονός πως παράγεται από επιλεγμένες ποικιλίες παραγωγών της Λακωνίας και της Αργολίδας, διατηρώντας το άρωμα και τη φρεσκάδα της ελληνικής γης, σίγουρα είναι αρκετό για να σας δελεάσει.


Ο φυσικός χυμός «θες» διατίθεται στους αυτόματους πωλητές παστεριωμένος, ΔΕΝ παράγεται από συμπύκνωμα (NFC) και είναι ότι πιο κοντινό στο φρεσκοστυμμένο χυμό. Μπορείτε να τον προμηθευτείτε, όπως και το φρέσκο γάλα, σε δύο ποσότητες του ενός και του μισού λίτρου.

Γιατί πρέπει να τον κάνετε καθημερινή σας συνήθεια
Ολοι λίγο πολύ γνωρίζετε πως το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Ξέρετε όμως πως περιέχει πάνω από 170 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και περισσότερα από 60 φλαβονοειδή; Εκεί οφείλονται και οι αντιοξειδωτικές ιδιότητές του καθώς η αντικαρκινική και αντιφλεγμονώδη δράση του.


Η ανάγκη μας για ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένου χυμού από πορτοκάλι κάθε πρωί δεν είναι τυχαία… Σύμφωνα με έρευνες, λειτουργεί ως «ξυπνητήρι» για το μυαλό μας, αυξάνει την πνευματική μας εγρήγορση, μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε και να λειτουργούμε καλύτερα. Σαφώς συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας και ειδικά αυτή την περίοδο, απομακρύνει τις ιώσεις και τα κρυολογήματα.

Διαβάστε επίσης
Το βότανο που είναι ιδανικό για το κρυολόγημα

Και να ήταν μόνο αυτά! Ο χυμός είναι πλούσιος σε κάλιο που βοηθά στην αποβολή υγρών και τοξινών, αλλά και σε ασβέστιο ενώ σύμφωνα με πολυετή έρευνα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, η συστηματική κατανάλωση πορτοκαλιών προλαμβάνει ασθένειες όπως η αρθρίτιδα, η παχυσαρκία και πολλές άλλες. Μετά από όλα αυτά, μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού;