Μία εξαιρετική ιδέα για να δώσετε γεύση σε μία άνοστη ρυζογκοφρέτα

ρυζογκοφρέτα συνταγή κουζίνα ιδέα

Χρειάζεστε μόνο τέσσερα υλικά

Εδώ και χρόνια οι ρυζογκοφρέτες θεωρούνται ένα από τα πιο υγιεινά σνακ που μας συνοδεύουν στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι χαμηλές σε ζάχαρη και λιπαρά και αποτελούν υψηλή πηγή υδατανθράκων.

Πολλοί όμως διαμαρτύρονται, λέγοντας ότι είναι άνοστες με σκοπό να τις αποφεύγουν και να μην τις προτιμούν.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι που οι ρυζογκοφρέτες μπορούν να αποκτήσουν γεύση εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ξοδέψετε αρκετό χρόνο και έχοντας μόνο τέσσερα υλικά.

Μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα φτιάξετε ένα πολύ υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια, καθώς τα υλικά από τα οποία αποτελείται είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και ωφέλιμα για τον οργανισμό μας.

Υλικά:

– ένα πακετάκι με ρυζογκοφρέτες
– κουβερτούρα ή σοκολάτα της αρεσκείας σας
– φυστικοβουτυρο
– μέλι

 

ρυζογκοφρέτα συνταγή κουζίνα ιδέα

Εκτέλεση:

Αρχικά θα βάλετε την κουβερτούρα σε ένα πήλινο μπολ και θα την τοποθετήσετε στο φούρνο ώστε να λιώσει (βάζετε όση ποσότητα θέλετε εσείς).

Στη συνέχεια θα πάρετε μία ρυζογκοφρέτα και πάνω της θα αλείψετε φυστικοβούτυρο και μέλι.

ρυζογκοφρέτα συνταγή κουζίνα ιδέα

Όταν λιώσει η κουβερτούρα, παίρνετε τη ρυζογκοφρέτα, στην οποία πάνω έχετε τοποθετήσει τα υλικά (φυστικοβούτυρο, μέλι) και την βουτάτε μέσα στο μπολ με την λιωμένη κουβερτούρα. Μετά παίρνετε μία ακόμα ρυζογκοφρέτα, χωρίς να έχει πάνω της υλικά και την βουτάτε κι αυτή στην κουβερτούρα.

Αφού έχετε κάνει τη διαδικασία, βάζετε τη μία ρυζογκοφρέτα πάνω στην άλλη ώστε να είναι σε στυλ σάντουιτς. Με τον ίδιο τρόπο κάνετε και τις υπόλοιπες ρυζογκοφρέτες.

ρυζογκοφρέτα συνταγή κουζίνα ιδέα

Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω από το σάντουιτς ρυζογκοφρέτα νιφάδες βρώμης, καθώς και φρούτα δίνοντας μία επιπλέον γεύση.

Αφού τις έχετε ετοιμάσει τις βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.

ρυζογκοφρέτα συνταγή κουζίνα ιδέα