Ολοι μας αναζητούμε ιδέες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ο chef του «Ιωνος» Μανώλης Παπουτσάκης μας βοηθά, προτείνοντας ένα πεντανόστιμο, κι εύκολο στην παρασκευή του, πιάτο. Κριθαρότο με αποξηραμένα φρούτα, καπνιστή γαλοπούλα, μανιτάρια και παρμεζάνα.
Ο chef παρουσίασε τη συνταγή στον πάντα φιλόξενο χώρο της «Στοάς Δραγούμη» και πολλοί ήταν αυτοί που τον παρακολούθησαν επί το έργο.
Στο βίντεο του LIFE EVENTS δείτε τον γνωστό chef να ετοιμάζει το πιάτο, δίνοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές.