13033: Πότε θα αρθεί το SMS

Ελληνοτουρκικά Πέτσας Πέτσα κορονοϊό Πάσχα

Τι ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

Για την άρση των περιοριστικών μέτρων μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Η άρση των περιοριστικών μέτρων σε συνδυασμό με την υποχρέωση αποστολής μηνύματος στο 13033, ο “θόρυβος” για τα voucher και τα σχολεία αποτέλεσαν τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Στέλιου Πέτσα στο Open.

O κ. Πέτσας ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν θα πετύχει, αν η κοινωνία δεν επιδείξει την ίδια στάση.

Τη στάση, που έφερε την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Παραδέχθηκε ότι το πρόγραμμα voucher τηλεκατάρτισης των επιστημόνων απέτυχε τονίζοντας, ωστόσο, ότι ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης τυγχάνει την εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν τίθεται κανένα θέμα στην Κυβέρνηση.

Παρέπεμψε στον πρωθυπουργό για την άρση των μέτρων, τα οποία θα αποφασιστούν στη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου.

Για τα σχολεία είπε ότι θα ξεκινήσει πρώτη η Γ’ Λυκείου για να ολοκληρωθούν οι πανελλήνιες και σταδιακά θα ανοίξουν και οι άλλες βαθμίδες.

Πρόσθεσε δε, ότι θα συνεχίσει να χορηγείται γονική άδεια ειδικού σκοπού κι ακολούθως μίλησε για τον τουρισμό. Επεσήμανε ότι είναι πολύ πιο εύκολο σε εθνικό επίπεδο να διαμορφώσουμε τους κανόνες. Όταν ξεκινήσουμε το άνοιγμα της πρώτης φάσης θα πάψει να υφίσταται και η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033, θα υπάρξει σιγά σιγά απελευθέρωση για μετακινήσεις κι εκτός έδρας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αεροπορική σύνδεση.

Θα βγάλει η ΕΕ κοινή απόφαση για να γνωρίζει κι ο κλάδος του τουρισμού πώς να κινηθεί. Να γνωρίζουν οι άνθρωποι του τουρισμού οπωσδήποτε μέσα στον Μάη πώς θα κινηθεί η χρονιά.

Όσο για την Πρωτομαγιά υπερτόνισε ότι θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα με το Πάσχα και πρόσθεσε με νόημα «νομίζω ότι και τώρα θα πάμε καλά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *