15 πόντους χιόνι στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

filyro thessaloniki kairos xionia

Συνεργεία του δήμου Θέρμης δουλεύουν για να κρατήσουν ανοικτό το δρόμο

Συνεργεία του δήμου Θέρμης δουλεύουν για να κρατήσουν ανοικτό το δρόμο

Στα “λευκά” ντύθηκε το ορεινό Λιβάδι του δήμου Θέρμης, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα σημειώνεται ελαφρά χιονόπτωση, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, παρά μόνο ένα εντυπωσιακό τοπίο, το οποίο και απόλαυσαν με το πρώτο ξύπνημα σήμερα οι κάστοικοι του Λιβαδίου.

Τα πρώτα χιόνια που έκαναν σήμερα Τετάρτη 4 Δεκμβρίου 2019 την εμφάνισή τους και στο δήμο Θέρμης, δεν έχουν να δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων αφού το ύψος του χιονιού δεν ξεπερνά τους 15 πόντους. Κατά μήκος του ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου προς και από το Λιβάδι βρίσκονται συνεργεία του δήμου, Θέρμης και εκχιονιστικό μηχάνημα που φρόντισε να εξασφαλίσει εως αυτή την ώρα ομαλή διέλευση οχημάτων.

Διαβάστε επίσης
Ο δήμος Θέρμης στο πλευρό των πληγέντων στην Καρδίτσα

Στον ορεινό όγκο του δήμου βρέθηκαν από τις πρώτες ώρες σήμερα ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Κουγιουμτζίδης με σκοπό να να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα εμφανιστούν από τη χιονόπτωση αλλά και με τον επικείμενο παγετό σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ. που προβλέπει κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς αύριο το πρωί χαμηλές θερμοκρασίες.