Αφροδίτη Λατινοπούλου: Δέχεται απειλές μετά τις αναρτήσεις της για τους Ρομά

Μετά τις αναρτήσεις που έκανε υπέρ του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχεται απειλές από Ρομά μέσω των social media.

Η αντιπρόεδρος του κόμματος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ανάρτησή της στο Twitter τάχθηκε υπέρ του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά, δηλώνοντας πως «οι εγκληματίες αν δεν σταματήσουν και οδηγούν επικίνδυνα ορθά πυροβολούνται. Ορθά έπραξε».

Οι αναρτήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Η δουλειά της αστυνομίας είναι να μας προστατεύει. Οι αστυνομικοί δεν κρατάνε λουλούδια, αλλά όπλα. Τους κλέφτες τους καταδιώκουν και τους ακινητοποιούν. Αν οι εγκληματίες δεν σταματήσουν και οδηγούν επικίνδυνα ορθά πυροβολούνται. Μη τυχόν και αγγίξετε τον αστυνομικό. Ορθά έπραξε», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλη την Ελλάδα και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αστυνομικοί, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία έγραψε: «Τσιγγάνοι με καραμπίνες στη Θεσσαλονίκη πυροβολούν εναντίον αστυνομικών και καταστρέφουν περιουσίες πολιτών. Θα συλληφθεί κανείς από αυτούς; Θα πληρώσουν τις ζημιές που προκαλούν; Θα κοπούν από τους συλληφθέντες τα επιδόματα που λαμβάνουν; Δυστυχώς η κυβέρνηση τους φοβάται».

Τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στα social media προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με Ρομά να εξαπολύουν απειλές εναντίον της. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ένας Ρομά αφού πρώτα την υβρίζει, στην συνέχεια απειλεί, λέγοντας: «θα πάρουμε τον Νόμο στα χέρια μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να πέσει μπάτσος κάτω νεκρός».

@latinopoulou

Ανίατες περιπτώσεις! Προχωράμε δυνατά 🇬🇷 #fy #fyp #greece #fypage #staystrong #greekpolice #police #law #lawandorder #viralgreece #viral #greece #greek #right #foryoupage #freespeech #freedom #roma #ελλαδα #ρομα #αστυνομια #πατριδα #πατριωτες #ασφαλεια #τσιγγανοι #αστυνομικος #πολιτικη #videooftheday #tiktokvideo #συριζα #νδ #πασοκ #κκε

♬ πρωτότυπος ήχος – Latinopoulou Afroditi

Διαβάστε επίσης
Αναστάτωση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο - Εκπυρσοκρότησε όπλο αστυνομικού