Αυτή την ώρα: Συνάντηση ΑΣ ΠΑΟΚ με Βουλευτές της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Στη συνάντηση και ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Στη συνάντηση στο PAOK Sports Arena και ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Στο κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ για ενημέρωση, με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη αυτές που αφορούν το Δικέφαλο, ανταποκρίθηκαν Βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Από το κάλεσμα αυτό, ωστόσο, απουσιάζουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από σχετική απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Το παρών δίνει και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στη συνάντηση, που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, στο «Παλατάκι» παρευρίσκονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Ζουράρις, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, αλλά και από την Β’ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη και Σωκράτης Φάμελλος, ενώ εκπρόσωπο έστειλε η Κατερίνα Νοτοπούλου, που απουσιάζει στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης
Σύλληψη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών έξω από την Θεσσαλονίκη

Το παρών δίνει επίσης ο εκπρόσωπος και βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Χάρης Καστανίδης, ο γραμματέας του κόμματος και πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ Γιάννης Δελής, καθώς και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Λύση» και αντιπρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Αβδελάς.

Στη συνάντηση είναι και η Αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, αλλά και ο Γιώργος Λαζαρίδης, πρώην πολιτευτής.

Για την εκδήλωση, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ για ενημέρωση. Αυτό θα κάναμε και σε οποιοδήποτε άλλο κάλεσμα».

Η συνάντηση είναι κλειστή για τα ΜΜΕ.

Δείτε εικόνα από το Life-events.gr: