Ακυρώθηκε η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στη Μονή Λαζαριστών

Εξαιτίας του καιρού

Εξαιτίας του καιρού

Η Μονή Λαζαριστών μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού αποφάσισε να ακυρώσει την σημερινή συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου. Με μία ανάρτηση στο facebook ανακοίνωσαν πως θα ακυρωθεί η σημερινή συναυλία, αλλά και με ποιον τρόπο ο κόσμος θα εξαργυρώσει τα εισιτήρια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στο facebook:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για απόψε, η προγραμματισμένη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στη Μονή Λαζαριστών, δυστυχώς, ακυρώνεται.

– Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά, το αντίτιμο θα πιστωθεί στην κάρτα τους

– Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από τα παρακάτω φυσικά σημεία: Φεστιβάλ Μονή Λαζαριστών, Σάρωθρον (Λαδάδικα), Ταμεία Κ.Θ.Β.Ε. (Πλ. Αριστοτέλους & Βασιλικό θέατρο), μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους στα ταμεία από τα οποία τα προμηθεύτηκαν έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

– Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους με μετρητά από το δίκτυο της Viva θα πρέπει να στείλουν με e-mail τους αριθμούς παραγγελίας καθώς και έναν αριθμό iban που θα θέλουν να τους πιστωθεί το ποσό, στο παρακάτω e-mail: [email protected]

 Όσοι έχουν έχουν προμηθευτεί κουπόνια μέσω της Gooddeals θα λάβουν ξεχωριστή ενημέρωση από την Gooddeals

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».