Θρίλερ σε δρομολόγιο της γραμμής Θεσσαλονίκης – Κατερίνης – Τι συνέβη με τον οδηγό

τουριστικά λεωφορεία

Επιλήφθηκε του θέματος η αστυνομία

Αναστάτωση προκάλεσε χθες (19/2) το βράδυ στους επιβάτες λεωφορείου που πραγματοποίησε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κατερίνη ο οδηγός, με την ασυνήθιστη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, το λεωφορείο ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση προς Κατερίνη κανονικά στην ώρα του. Ολα εξελισσόταν φυσιολογικά, ώσπου οι επιβάτες αντιλήφθηκαν μια… στραβοτιμονιά του οδηγού, στην οποία όμως δεν έδωσαν πολύ σημασία, αφού την απέδωσαν σε πιθανό πρόβλημα του οδοστρώματος ή κάποιο εμπόδιο.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ το λεωφορείο πλησίαζε στην Κατερίνη, επαναλήφθηκε η ίδια στραβοτιμονιά, ενώ αμέσως μετά οι επιβάτες αντιλήφθηκαν ότι ο οδηγός έχασε την έξοδο για Κατερίνη.

Αμέσως σηκώθηκε ένας άνδρας (επιβάτης), πλησίασε τον οδηγό και άρχισε να τον ρωτάει αν είναι καλά στην υγεία του, αν νιώθει καλά και να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για λίγο. Ο οδηγός όμως, κάθιδρος δεν αντιδρούσε στα μηνύματα του επιβάτη, αλλά ούτε στ’ αγγίγματά του.

Το λεωφορείο συνέχιζε την πορεία του φτάνοντας σιγά-σιγά στο γνωστό τούνελ της Εθνικής έξω από την Κατερίνη. Οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να πανικοβάλλονται και άλλοι να φωνάζουν, άλλοι να τσιρίζουν και άλλοι να προσπαθούν να τηλεφωνήσουν την Αστυνομία ή τους οικείους του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Νεαροί πέταξαν πέτρες σε εν κινήσει λεωφορείο σπάζοντας τζάμι

Βλέποντας ο άνδρας (ο επιβάτης) που ήταν ήδη πολύ κοντά στον οδηγό την κατάσταση, αλλά και τις αντιδράσεις του οδηγού, άρχισε μια υπερπροσπάθεια να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει εντελώς το λεωφορείο. Κάπου στη μέση του τούνελ τα κατάφερε ν’ ακινητοποιήσει το λεωφορείο και να βγάλει όλους τους επιβάτες έξω. Προφανώς ο οδηγός αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Σε πολύ λίγα λεπτά έφτασε η Αστυνομία με την Πυροσβεστική και επιλήφθηκε της κατάστασης. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και η κατάσταση είχε αίσιο τέλος, αφού όλοι έφτασαν στον τελικό προορισμό τους, την Κατερίνη, σώοι και αβλαβής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση υγείας του οδηγού.

Πηγή: kapa-news.gr