Απίστευτη κτηνωδία στη Νάξο: Κρέμασαν σκυλί σε γέφυρα! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες…

Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες…

Ένα άρρωστο έγκλημα κατά του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, συνέβη στο χωριό Μονή της Νάξου.

Συγκεκριμένα, κάποιος κρέμασε ένα σκυλί από το λουρί του πίσω από ένα γεφυράκι, λίγο πιο έξω από το χωριό!

Το φρικιαστικό θέαμα με το σκυλί κρεμασμένο και νεκρό, εντόπισε ένας περαστικός και ειδοποίησε τον Σύλλογο «Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου».

Μέλη του Συλλόγου συνοδεία της Αστυνομίας ανέβηκαν στο χωριό και βρέθηκαν μπροστά σε αυτή την αποτρόπαια εικόνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Για το γεγονός ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου και από τις αστυνομικές αρχές διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο άψυχο σώμα του σκυλιού θα γίνει νεκροψία, ενώ για έλεγχο έχουν πάρει οι αρχές το σκοινί και το λουράκι του άτυχου ζώου.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Κοιτάξτε το καλά. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Είναι κίνηση εγκληματία. Κανένα ελαφρυντικό περί ψυχασθενούς κ.λπ.. Είναι απλά αλήτης, εγκληματίας. Είναι παιδί γονιών – να το χαίρονται…Ίσως έχει αδέρφια. Φίλους. Ίσως σύζυγο. Παιδιά – που το απευχόμαστε.

Διαβάστε επίσης
"Αδειασαν" θυρίδες τράπεζας στην Αθήνα

Εσείς που τον υποθάλπετε, είτε επειδή επικροτείτε είτε επειδή φοβάστε, τον χτυπάτε φιλικά στην πλάτη και του λέτε να συνεχίσει… υπάρχει η πιθανότητα να είστε κάποια στιγμή εσείς τα θύματα του.

Σε πρώτη φάση εσείς που γνωρίζετε ανοίξτε το στόμα σας εκεί που πρέπει, όχι στο καφενείο κάνοντας το μάγκα. Σε δεύτερη φάση όλοι οι υπόλοιποι υπογράψτε το ψήφισμα ώστε να φτάσει ενωμένο το μήνυμα ότι θα σταθούμε δυνατοί και ενωμένοι απέναντι σε αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ»

Σύσσωμο το χωριό καταδικάζει την πράξη

Ωστόσο ο πρόεδρος της Μονής Νάξου Αντώνης Λεγάκης, αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκε το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο κ. Λεγάκης καταδικάζει «αυτή την αποτρόπαια πράξη» όπως και σύσσωμο το χωριό της Νάξου και καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το συμβάν να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές ώστε ο δράστης να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Ο πρόεδρος της Μονής διευκρινίζει επίσης ότι το φρικιαστικό συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή της Μονής «Σίφωνες».

Πηγή: naxostimes.gr