Αποκαλυπτήρια προτομής του Εμμανουήλ Παππά στους Αμπελόκηπους

Παρουσία φορέων και πολιτών

Με πάσα τιμή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Μαρτίου η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία, Εμμανουήλ Παππά, στην ομώνυμη πλατεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι).

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Χατζηβρέττας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος και εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, ο Δήμαρχος του Δήμου Εμμανουήλ Παπά κ. Δημήτριος Νότας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Ελένη Κόπτη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εμμανουήλ Παπά κ. Πάνος Γεώργιος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης κ. Αναστασία Παλικαρίδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Κουσενίδης, οι Αντιδήμαρχοι κκ Παύλος Κεσόγλου, Βασίλειος Μανωλόπουλος, Μαρία Αποστολίδου, Κυριάκος Κωνσταντίνου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Μανώλης Ιωαννίδης, Μαρία Αρπατζάνη-Τσομπάνογλου, Ηλίας Γρούγιος, Βασίλης Μεζίκης, Γαβρηίλ Παναγιωτίδης, Γεώργιος Κατζικάς, Ευστράτιος Καρράς, Νικόλαος Σουσλόγλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Γεώργιος Καζαντίδης και Αφροδίτη Λαϊνάκου, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Ιωάννης Γεννηματάς καθώς και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητα Αμπελοκήπων κ. Ιωάννης Βενετικίδης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και πολιτιστικών συλλόγων του δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και κατέθεσαν στεφάνι: η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Εμμανουήλ Παπας» κ. Εύα Ματάκου, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων «Εμμανουήλ Παπάς» στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων, καθώς και εκπρόσωπος του Συλλόγου των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Εκτεταμένος βανδαλισμός στο Πυροφυλάκιο-Παρατηρητήριο των Πεύκων