Αρτέμης Σώρρας: Εμφανίστηκε σε εκδήλωση στο Λαγονήσι με σωρεία bodyguards

Σώρρας

Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του

Αποθεώθηκε από υποστηρικτές του σε εκδήλωση του κινήματος “Ελλήνων Συνέλευσις” ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος εμφανίστηκε περιτριγυρισμένος από bodyguards.

«Ενωθήκαμε και τώρα… ενώνουμε την ένωση» είπε σε οπαδό του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις, η οποία έδειξε να μην κατανοεί τι ακριβώς ήθελε να πει ο «αρχηγός» Αρτέμης Σώρρας. Ωστόσο αμήχανα ψέλλισε «εντάξει», δείχνοντας ότι συμφωνεί με τα λεγόμενά του.

Ο Αρτέμης Σώρρας στο come back του που έλαβε χώρα σε εξοχική κατοικία στο Λαγονήσι με ντεκόρ φοίνικες, πλαστικές καρέκλες χρώματος μπλε και ένα μπλε πανό απλωμένο στο μπαλκόνι της βίλας, πραγματοποίησε αρχηγική εμφάνιση, περιστοιχιζομενος από τους κουστουμαρισμένους δίμετρους σωματοφυλακές του.

Πρόκειται για πιστούς οπαδούς του κινήματος που δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, ούτε κατά την χρονική περίοδο που βρισκόταν έγκλειστος στον Κορυδαλλό.

Όταν τελείωσε την ομιλία του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους δεκάδες οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να τον συναντήσουν, κατέβηκε από το μπαλκόνι και με το τσιγάρο στο χέρι, άρχισε να χαιρετά γνωστούς και άγνωστους θαυμαστές του.

@e.sy_lindion

ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΏΡΡΑΣ

♬ πρωτότυπος ήχος – Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ

Πηγή: protothema.gr