Χαλκιδική: Διερχόμενοι εντόπισαν τραυματισμένο αλεπουδάκι και το έσωσαν (ΦΩΤΟ)

Σωτήρια η αντίδραση των πολιτών

Αντιμέτωποι με ένα τραυματισμένο μωρό αλεπουδάκι βρέθηκαν διερχόμενοι πολίτες στη Χαλκιδική, οι οποίοι έδρασαν συνετά και έσωσαν το μικρό ζώο.

Συγκεκριμένα, το μικρό ζωάκι ήταν χτυπημένο και βρισκόταν στην άκρη του δρόμου με εμφανή τραύματα από τροχαίο ατύχημα. Άμεσα το μετέφεραν σε κτηνιατρείο τη Χαλκιδικής και από εκεί, αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, το παρέδωσαν στην ομάδα Animal Rescue and Defence Squad που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη για την περαιτέρω φροντίδα του.

Εθελοντές της ομάδες παρέλαβαν το μικρό αλεπουδάκι και το μετέφεραν σε κτηνίατρο για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη.

Εθελοντές της ομάδες παρέλαβαν το μικρό αλεπουδάκι και το μετέφεραν σε κτηνίατρο για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη, ενώ πλέον δέχεται την απαραίτητη αγωγή για να γίνει καλά.

Η ανάρτηση από το Animal Rescue and Defence Squad

«Μωρό αλεπουδάκι μόλις 1,2 kg μεταφέρθηκε από διερχόμενους που το βρήκανε χτυπημένο στην άκρη του δρόμου με εμφανή τραύματα από τροχαίο , αίμα στο στόμα και στη μύτη , στο κτηνιατρείο του Βανχεερς Βιγγελς Κωσταντίνου , @Halkidiki animal aid. Αφού της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες έψαξαν κάποιον για να αναλάβει στη συνέχεια την μικρή και έτσι βρήκαν την ομάδα μας αφού ενημερώθηκαν για τη δράση μας , και έτσι πήγαμε και παραλάβαμε την μικρή και την πήγαμε στον κτηνίατρο μας Stefanos Ouzounoglou Panorama Vet Clinic για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη. Η προσπάθεια για να σωθεί η μικρούλα γίνεται καθημερινά από όλους εμάς και ευχόμαστε ολόψυχα να τα καταφέρει! 🙏🦊 Ευχαριστούμε πολύ τους κτηνιάτρους που βοήθησαν τη μικρούλα!».

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Στο δίκτυο υδατοδρομίων εντάχθηκε ο Δήμος Αριστοτέλη 

Πηγή φωτό: Facebook (Animal Rescue and Defence Squad)