Χαλκιδική: Γέμισαν συνθήματα σε σχολείο που μόλις είχε βαφτεί

Χαλκιδική

Αντίδραση του δημάρχου Νέας Προποντίδας

Χαλκιδική: Μόλις 24 ώρες κράτησε η όμορφη εικόνα του φρεσκοβαμμένου σχολείου στην παραλία Διονυσίου.

Κι ενώ την προηγούμενη μέρα συνεργεία είχαν βάψει το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο, την επόμενη μέρα η εικόνα που αντίκρισαν οι δάσκαλοι και οι μαθητές προκάλεσε θλίψη. Αγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τείχους δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα στο σχολικό τμήμα στην Χαλκιδική.

Ο δήμαρχος Νέας Πριοποντίδας, Μανώλης Καρράς σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

“Προβληματίστηκα αρκετά, αν θα πρέπει να μοιραστώ τις εικόνες αυτές μαζί σας. Όμως μετά νίκησε η ανάγκη -σε βάση μίας ειλικρινούς σχέσης- να σας καταστήσω κοινωνούς, συμμέτοχους του προβλήματος και γιατί όχι να ακούσω και τη δική σας άποψη.

Διαβάστε επίσης
Ταξιάρχης: Περιμένουν το θαύμα των Χριστουγέννων οι ελατοπαραγωγοί

Εγώ στην αρχή ένιωσα θυμό αλλά μετά απέραντη θλίψη. Στις πρώτες εικόνες θα δείτε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της παραλίας Διονυσίου φρεσκοβαμμένα. Εικόνες όμορφες, που ταιριάζουν στα παιδιά μας για τα οποία προσπαθούμε καθημερινά να τους προσφέρουμε το καλύτερο.

Στη συνέχεια οι εικόνες της επόμενης ημέρας. Χρειάστηκε μόλις ένα 24ωρο, για να αντικρίσουμε εικόνες ντροπής και θλίψης.

Τα Δημοτικά κτίρια δεν είναι του Δημάρχου αλλά ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Ας τα περιφρουρήσουμε επιτέλους, ας τα αγαπήσουμε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *