Χώρο θηλασμού και παιδικής φροντίδας απέκτησε το δημαρχείο Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη βρεφική φροντίδα δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Θα λειτουργεί στον 1ο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου

Το δημαρχείο Θεσσαλονίκης αποκτά ένα χώρο για μητέρες που θα μπορούν να φροντίζουν τα μωρά τους όταν το επισκέπτονται.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης χάρη στη δωρεά από το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Θεσσαλονίκης “Αναγέννηση Α.Ε” δημιούργησε το χώρο βρεφικής φροντίδας και θηλασμού στον 1 όροφο στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σε αυτό, οι μητέρες που επισκέπτονται το δημαρχείο θα μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα στα παιδάκια τους σε έναν καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο.

Στη σημερινή παρουσίαση το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρος Λεκάκης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Αβαρλής, ο γενικός γραμματέας του δήμου, Μίμης Φωτόπουλος και η η πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου “Αναγέννηση” Αργυρή Βαγιωνά.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Θεσσαλονίκης: Μεριμνά για τους πολίτες ενόψει καύσωνα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στις δηλώσεις τους ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, μεταξύ άλλων σημείωσε: “Υπήρχε μια αναγκαιότητα από συμπολίτισσες που έρχονταν στο δημαρχείο. Οφείλαμε να δημιουργήσουμε αυτό το χώρο για να δείξουμε ότι και με τα μικρά πράγματα δείχνουμε την ευαισθησία μας. Θέλουμε να προβάλουμε το θηλασμό να δείξουμε πόσο σημαντικό είναι”.

Θεσσαλονίκη βρεφική φροντίδα

Θεσσαλονίκη βρεφική φροντίδα

Θεσσαλονίκη βρεφική φροντίδα

Θεσσαλονίκη βρεφική φροντίδα

Θεσσαλονίκη βρεφική φροντίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *