Χρ. Σπίρτζης: “Δεν ενεργοποιείται ο ΑΣΥΘ”

Δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών

Δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών

Την πρόθεσή του να μην ενεργοποιηθεί ο νέος δημόσιος φορέας αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη δημοσιοποίησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ.

Όπως είπε δέχτηκε τηλεφωνήματα για το συγκεκριμένο θέμα και ξεκαθάρισε: «Δεν θα ενεργοποιήσουμε τον ΑΣΥΘ, δηλαδή το σχήμα που διαδέχεται τον ΟΑΣΘ. Ούτε θα κάνουμε κάτι άλλο. Αυτό θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός με τις επιλογές που θα κάνει στις εθνικές εκλογές. Αυτό ισχύει για μια σειρά από χώρους, επαγγέλματα που θα επιλέξουν αν θέλουν την πολιτική πρόταση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα επιλέξουν την πολιτική πρόταση που έχει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: «Λουκέτο σε κατάστημα» - 31 παραβάσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας

Όπως είπε ο υπουργός είναι «καλό να ανοίξει μια συζήτηση για το πρόγραμμα που έχει ο καθένας μας σε διάφορους τομείς».

«Στο χώρο των δημόσιων πλέον αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που γινόταν ένα πάρτι δεκαετιών όταν ήταν ιδιωτικός θα επιλέξουν οι Θεσσαλονικείς, όντως αν πρέπει να δημόσιος ή ιδιωτικός. Να το επιλέξουν και οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι που δεν πληρώνουν πλέον εισιτήριο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.

Πηγή: dailythess.gr