Δάσκαλος μουσικής κατηγορείται για απόπειρα κακοποίησης 9χρονου

δάσκαλο αγγλικών κατηγορίες Χανιά κατηγορίες

Τι είπε στους γονείς του Σοκ στην κοινωνία του Κορυδαλλού! Την καταγγελία από τους γονείς ενός 9χρονου παιδιού εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με την οποία το παιδί δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον δάσκαλο που του μάθαινε κιθάρα στην περιοχή του Κορυδαλλού. Οι γονείς του ανηλίκου είχαν παρατηρήσει ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά του παιδιού το […]

Τι είπε στους γονείς του

Σοκ στην κοινωνία του Κορυδαλλού! Την καταγγελία από τους γονείς ενός 9χρονου παιδιού εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με την οποία το παιδί δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον δάσκαλο που του μάθαινε κιθάρα στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Οι γονείς του ανηλίκου είχαν παρατηρήσει ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά του παιδιού το τελευταίο διάστημα. Ύστερα από επίμονες ερωτήσεις, ο μικρός τους αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος τού φερόταν απρεπώς.

Διαβάστε επίσης
Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρθηκε ο Αρτέμης Σώρρας

Συγκεκριμένα, το παιδί ισχυρίστηκε ότι 60χρονος το έγδυσε, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά. Ο πατέρας του 9χρονου, σε έξαλλη κατάσταση, πήγε στο σπίτι του 60χρονου, ο οποίος ήταν γνωστός του από την γειτονιά, και του επιτέθηκε με μία κιθάρα.

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Ο δάσκαλος νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και όταν έλαβε εξιτήριο υπέβαλε μήνυση στον πατέρα του παιδιού. Ο 9χρονος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, που διαπίστωσε ότι οι ισχυρισμοί του έχουν βάση και δεν είναι αποκύημα της φαντασίας του.