Δημήτρης Σταρόβας: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο

Σταρόβας

Περιπέτεια υγείας για τον γνωστό μουσικό και ηθοποιό

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις από τους γιατρούς για να διαπιστώσουν την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός καλλιτέχνης υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν έχει εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο 61χρονος καλλιτέχνης νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου και σύμφωνα με το Tlive, επικοινωνεί στοιχειωδώς και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι γιατροί είναι  είναι αισιόδοξοι ότι με την πάροδο των ωρών τα μικρά προβλήματα που προκλήθηκαν από το ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, θα αποκατασταθούν.

Διαβάστε επίσης  Δημήτρης Σταρόβας: Οι πρώτες εικόνες από το νοσοκομείο - Υψωσε τη γροθιά του συγκινημένος

Γιάννης Ζουγανέλης: «Είμαι σε σοκ»

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας. «Είμαι σε σοκ. Έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει. Μιλούσαμε προχθές μαζί

Ο Σταρόβας είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Καλού ανθρώπου και με τρομερή διάθεση για ζωντάνια στη ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά, έμεινα εμβρόντητος», σχολίασε.