Σκύδρα: “Βουτιά” από σκάλα τριών μέτρων για δημοσιογράφο που πήγε να μεταδώσει αγώνα

Την ζωή του να περνάει μπροστά από τα μάτια του είδε ο δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης, όταν πήγε να καλύψει έναν αγώνα βόλεϊ στη Σκύδρα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να πάρει θέση για να κάνει τη μετάδοση του αγώνα Αριστοτέλη Σκύδρας – ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Volley League, έλειπε όμως μια λαβίδα από την σκάλα στην οποία βρισκόταν και έτσι βρέθηκε στο κενό.

O Τάσος Καμπάνης μόλις αντιλήφθηκε ότι πέφτει στροβιλίστηκε γύρω από τον άξονα της σκάλας και με αυτό τον τρόπο επέλεξε να προσγειωθεί με την πλάτη πάνω στα τραπέζια της γραμματείας κάτι το οποίο τον βοήθησε να βγει αλώβητος από αυτή την περιπέτεια.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή Tlive για την περιπέτειά του ανέφερε… «Το καντήλι μου φαίνεται πως είχε λάδι και μετά από τέτοια πτώση δεν συνέβη το παραμικρό. Η σκάλα δεν είχε την λαβίδα ασφαλείας, όπως κατέβαινα η σκάλα έφυγε από τη θέση της με αποτέλεσμα να γυρίσει και να βρεθώ στο κενό. Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να φοβηθεί».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Καμπάνης το γεγονός ότι ασχολείται με την πυγμαχία τον βοήθησε πάρα πολύ. «Είναι το άθλημα που μεγιστοποιεί τα αντανακλαστικά του ανθρώπου. Είχα υπολογίσει, η συγκυρία με ευνόησε να μην χτυπήσω και κανέναν που ήταν από κάτω. Δεν χτύπησα το κεφάλι και τη μέση μου, παρά μόνο λίγο στα πόδια το οποίο το κατάλαβα την επόμενη μέρα όταν είδα μελανιές. Οι σκάλες που ανεβαίνουμε σε αυτά τα πατάρια δεν έχουν λαβίδες ασφαλείας. Με ένα κραδασμό έφυγε από τη θέση της. Βλέποντας το βίντεο μετά διακωμωδούσαμε το γεγονός».

Διαβάστε επίσης  Ιωάννα Βάσσου: Ο λόγος που έφυγα από το Star μετά από 21 χρόνια