“Δρομολόγια του ΟΑΣΘ από τα ΚΤΕλ από τις 15 Φεβρουαρίου”

Θεσσαλονίκη ΚΤΕΛ ΟΑΣΘ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

«Μετά από μία διαδικασία αρκετών μηνών είμαστε στη φάση που περιμένουμε από το Ελεγκτικό Συνέδριο την επικύρωση της σύμβασης για νέα λεωφορεία. Θεωρούμε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε την έγκριση και από εκεί και πέρα ανοίγει ο δρόμος για να εκτελέσουμε αυτές τις γραμμές.»

Αυτό είπε ο κ.Στέφανος Τσόλης Πρόεδρος ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» για τα δρομολόγια που θα αναλάβει ο φορέας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΟΑΣΘ, προκειμένου να «απελευθερωθούν» λεωφορεία για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Επιπροσθέτως σημείωσε: «Εάν η σύμβαση εγκριθεί έως το τέλος του μήνα από εκεί και πέρα χρειάζονται δυο εβδομάδες για να ετοιμαστούν τα λεωφορεία. Το θέμα είναι να εγκατασταθούν στα λεωφορεία όλα εκείνα τα μηχανήματα όπου χρειάζεται για αν λειτουργήσουν. Άρα από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά σταδιακά θα αρχίσουμε να εκτελούμε αυτές τις γραμμές.» κατέληξε ο κ.Τσόλης.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ενίσχυση λεωφορειακής γραμμής προς το νοσοκομείο Παπανικολάου

Τέλος ο Πρόεδρος ΚΤΕΛ επισήμανε: « Δημιουργούνται 330 νέες θέσεις εργασίας. Ήμαστε σχεδόν έτοιμοι για αυτό το θέμα με πάνω από 1000 αιτήσεις που ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητούσαμε. Όμως επειδή οι θέσεις είναι καίριες και ευαίσθητες περνάμε από τελικό τεστ αυτούς που θα προσλάβουμε, που κατά κύριο λόγο είναι οδηγοί.»