Εδώ ήταν θαμμένος ο Δημήτρης Γραικός – Αποκλειστικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ανασύρθηκε η σορός και το όχημα του άτυχου επιχειρηματία

Ανασύρθηκε η σορός και το όχημα του άτυχου επιχειρηματία

Τέλος στο θρίλερ που κράτησε δυόμιση χρόνια με την αναζήτηση του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, καθώς σήμερα βρέθηκε η σορός του στην περιοχή του χωριού Ανατολικού.

Το σημείο υπέδειξε ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε και τελικά ομολόγησε πως τον σκότωσε.

Η ανάσυρση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και οι αστυνομικοί αποχώρησαν. Αύριο αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε στη μονάδα του. Σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

Ειδική μονάδα από το Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης φέρεται να εντόπισε το αυτοκίνητο με εξοπλισμό που ανιχνεύει μέταλλα. Μετά από αυτό, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.

Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου, το αυτοκίνητο και ότι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό.

Διαβάστε επίσης  Αυτός είναι ο αληθινός σύζυγος της Ρωσίδας κατασκόπου στο Παγκράτι (ΦΩΤΟ)

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε!

Ο 59χρονος (κατά την εξαφάνισή του) επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός από τη Θεσσαλονίκη, είχε εξαφανιστεί στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4χ4 αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η σύζυγος του, ο επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν.