Ευστάθιος Αυγουστάκης: Ο μάγειρας του Master Chef χειροτονήθηκε μοναχός στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

μάγειρας Master Chef μοναχός

Η τραγωδία που τον έκανε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του

Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του αποφάσισε να κάνει ο μάγειρας του Master Chef, Ευστάθιος Αυγουστάκης, καθώς χειροτονήθηκε μοναχός στα Τρίκαλα.

Ο Ευστάθιος Αυγουστάκης χειροτονήθηκε μοναχός 4 και πλέον μήνες μετά το σκληρό χτύπημα της μοίρας. Ο μάγειρας που έγινε γνωστός στη χώρα μέσα από το Master Chef, είχε χάσει στα τέλη του περασμένου Γενάρη, τη μητέρα και την ανιψιά του, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λυγαριά.

μάγειρας Master Chef μοναχός

«Η μητέρα μου πήγαινε με το ανιψάκι και τη νύφη μου να δουν την αδελφή μου. Καθώς πήγαιναν, έπεσε ένα φορτηγό πάνω τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και τους σκότωσε» είχε αναφέρει τότε. Πλέον αποφάσισε να γυρίσει σελίδα για να γαληνέψει η ψυχή του. Να βρει την ηρεμία και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

μάγειρας Master Chef μοναχός

Τον Ευστάθιο Αυγουστάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τον Master Chef 4 και το κοινό τον αγάπησε όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά κυρίως για το μεγαλείο της ψυχής και την καλοσύνη της καρδιάς του, καθώς βρέθηκε στην Αφρική κάνοντας φιλανθρωπικό έργο και μαγειρεύοντας για παιδιά που το είχαν ανάγκη.

μάγειρας Master Chef μοναχός

Στις αρχές του 2024, το όνομά του, είχε επανέλθει στο προσκήνιο με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα, στη Λυγαριά της Κρήτης. Η μητέρα και η ανιψιά του, ξεψύχησαν μετά το δυστύχημα. Ήταν 59 ετών η Μαρία Καραμανιά και μόλις 21 μηνών εγγονάκι της, που δυστυχώς, λίγες μέρες μετά κατέληξε.

Διαβάστε επίσης  Περιήγηση στο Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη στα Τρίκαλα – Ενα ταξίδι στο έργο του κορυφαίου Ελληνα δημιουργού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

μάγειρας Master Chef μοναχός

Πλέον αλλάζει ζωή και απαρνείται τα εγκόσμια.  To βράδυ της Δευτέρας (10-06-2024), κατά τον Εσπερινό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων χειροτονήθηκε μοναχός από τα χέρια του Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου, λαμβάνοντας το Μοναχικό σχήμα και το όνομα Ευμένιος.

μάγειρας Master Chef μοναχός

Πηγή: trikalavoice.gr