Αίγιο: «Εχει αθωωθεί για την υπόθεση με τους αστυνομικούς» υποστηρίζει ο Κούγιας

Τι λέει ο δικηγόρος του 28χρονου που σκότωσε γιαγιά και εγγονό σε τροχαίο

Τι λέει ο δικηγόρος του 28χρονου που σκότωσε γιαγιά και εγγονό σε τροχαίο

Τη δική τους εκδοχή για τις πληροφορίες περί εμπλοκής του 28χρονου Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, υπαίτιου του δυστυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, σε καταδίωξη από αστυνομικούς, δίνουν οι συνήγοροί του.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του μαζί με τον Ιωάννη Σαμέλη, αναφέρεται ότι ο 28χρονος δεν έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

«Όπως είναι γνωστό, μαζί με το συνάδελφό μου κ. Ιωάννη Σαμέλη έχουμε αναλάβει την υπεράσπιση του 28χρονου Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού που είναι υπαίτιος του ατυχήματος που συνέβη στις Καμάρες Αιγίου.

Όπως είναι επίσης γνωστό, κατόπιν εντολής του ιδίου και της οικογενείας του εκδώσαμε χθες ένα δελτίο τύπου, όπου προσπαθήσαμε ως Δικηγόροι, οι οποίοι είχαμε και έχουμε την άποψη ότι ο Δικηγόρος βοηθά τη Δικαιοσύνη να εκδίδει δίκαιες αποφάσεις, αφενός να εκτονώσουμε εντελώς την οιανδήποτε αντιπαράθεση με την οικογένεια των θυμάτων, αφετέρου να ενημερώσουμε με τον πλέον ορθό τρόπο την κοινή γνώμη, ώστε να αποφύγουμε κάθε είδους παραπληροφόρηση πάνω σε αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Νέο λουκέτο σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη

Δυστυχώς αυτή η καλή πρόθεσή μας φαίνεται ότι εξελήφθη ως αδυναμία τόσο από την πλευρά της οικογένειας του θύματος, από την οποία αντιμετωπίστηκε με ακραίες τοποθετήσεις, οι οποίες είναι εν μέρει δικαιολογημένες λόγω της βαρύτατης θλίψεως από την απώλεια της ζωής δύο αθώων ανθρώπων, όσο και από μερίδα του Τύπου, αφού σήμερα σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, αλλά και σε πρωινές εκπομπές διεδόθη η ψευδής είδηση, ότι εις βάρος του εντολέα μας υπάρχουν ποινικές δικογραφίες που αφορούν είτε τροχαία ατυχήματα είτε άλλου είδους παράνομες συμπεριφορές.

Οι ειδήσεις αυτές είναι παντελώς ψευδείς και μια δικογραφία που υπήρχε προ ετών εξαιτίας μιας αντιπαραθέσεως με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν κατά την κρίση μας κακή άσκηση των καθηκόντων τους, έχει κριθεί αμετάκλητα από την ποινική Δικαιοσύνη με αθωωτική απόφαση για τον εντολέα μας.

Δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση με κανέναν.

Δεν επιθυμούμε να κάνουμε την οιανδήποτε υπεράσπιση μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά παρακαλούμε πριν δημοσιοποιήσετε οτιδήποτε, να ενημερωνόμαστε, ώστε να σας ενημερώνουμε.

Με εκτίμηση και σεβασμό τόσο στην οικογένεια του θύματος, όσο και προς όλους τους δημοσιογράφους

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι

Αλέξιος Κούγιας

Ιωάννης Σαμέλης»