ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγική κατάληξη για τη μητέρα και την κόρη στην Κατερίνη

Το αυτοκίνητο τους βρέθηκε σε χαράδρα 120 μέτρων

Το αυτοκίνητο τους βρέθηκε σε χαράδρα 120 μέτρων

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση μητέρας και κόρης από την Κατερίνη.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, το όχημα στο οποίο επέβαινε η 45χρονη γυναίκα και το 17χρονο κορίτσι βρέθηκε σε χαράδρα 120 μέτρων, στο 26ο χιλιόμετρο της οδού Κατερίνης-Ελασσόνας.

Στο σημείο έφτασαν τα σωστικά συνεργεία και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές.

Το όχημα εντοπίστηκε από drone της Αστυνομίας στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ανάσυρσης των σορών.

Αγνοούνταν από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών. Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Για την τραγική είδηση, ενημερώθηκε πρώτος ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων, που όλο αυτό το διάστημα έκανε αλλεπάλληλες εκκλήσεις σε ΜΜΕ. Στο σημείο που γράφτηκε ο επίλογος της διπλής τραγωδίας, έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ, 8 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 20 άτομα καθώς και δυνάμεις της 2ης ΕΜΑΚ.

Μάνα και κόρη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019. Η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη τους.