Ελπίδες να κάνουμε Πάσχα όλοι μαζί

Πάσχα αυγά κόκκινα

Τι ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου

Η Αναστασία Κοτανίδου στη σημερινή ενημέρωση αναγνώρισε την κούραση τω πολιτών ενώ άφησε χαραμάδα ελπίδας ότι φέτος θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα.

«Ξαφνικά όλοι εμείς οι Έλληνες καταλάβαμε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο με τα χιλιάδες προβλήματα του, με τα 10 χρόνια κρίσης, με όλες τις ανεπάρκειες που υπάρχουν, κατάφερε να ανταπεξέλθει μέχρι τώρα σε αυτή την άνιση μάχη με την πανδημία» ανέφερε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας ξεκινώντας την τοποθέτηση στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Η κ. Κοτανίδου απηύθυνε έκκληση προς όλους τους πολίτες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, να παραμείνουν στα σπίτια τους μήπως και καταφέρουμε με μεγάλη επιτυχία και ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο.

Διαβάστε επίσης
Γεωργαντάς: «Εφικτή η έναρξη εμβολιασμών για τους 40αρηδες τον Ιούνιο»

«Είμαστε όλοι κουρασμένοι κι εσείς κι εμείς και όπως είπε ο υπουργός αυτή τη στιγμή έχουμε ένα όπλο που κατά πάσα πιθανότητα θα μας βγάλει στο φως του ήλιου πολύ γρήγορα και ελπίζουμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να κάνουμε όλοι ένα Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες, όπως ξέρουν όλοι Έλληνες να κάνουν Πάσχα», ανέφερε η κ. Κοτανίδου.

Από εκεί και πέρα έκλεισε το παράθυρο των συζητήσεων για άμεση άρση ορισμένων περιορισμών, λέγοντας: «Βασικό μας μέλημα είναι το κατά το δυνατό πιο γρήγορο άνοιγμα δραστηριοτήτων, ωστόσο τα νούμερα δεν μας το επιτρέπουν. Παρά την ελπίδα μας τα νούμερα φαίνονται πολύ άσχημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *