Ενωμένοι Μακεδόνες: Εκδήλωση δίπλα από το Hot Spot στα Διαβατά

Προκλητική εκδήλωση από τους “Ενωμένους Μακεδόνες”.

Προκλητική εκδήλωση από τους “Ενωμένους Μακεδόνες”

Απίστευτη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή κοντά στο hot spot των Διαβατών για την επόμενη Κυριακή. Πρόκειται όπως διαφημίζεται στα social media για “BBQ με χοιρινό κρέας και αλκοόλ, που ως γνωστόν δεν τρώνε οι Μουσουλμάνοι ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας”.

Στο κάλεσμα της η ακροδεξιά οργάνωση Ενωμένοι Μακεδόνες γράφει:

‘‘Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης.

Με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ!

Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κοντά στο χοτ σποτ!

Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες.

Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τΙς ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας!

Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται!

Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης…απαντάμε με … άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!

Γιατί στην τελική…η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!”

Να θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή τα προηγούμενα χρόνια είχαν υπάρξει καθοδηγούμενα επεισόδια εναντίον της παρουσίας των προσφύγων.