Ενταλμα σύλληψης για τον 16χρονο που κατέβασε σημαία στα κατεχόμενα

Τον στοχοποιούν οι “γκρίζοι λύκοι”

Τον στοχοποιούν οι “γκρίζοι λύκοι”

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 16χρονου Ελληνοκύπριου που την Κυριακή κατέβασε την τουρκική σημαία από σχολείο στη κατεχόμενη Λύση εξέδωσαν οι λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους, αφού εξασφάλισαν σχετική μαρτυρία.

Αυτό αναφέρεται σε ρεπορτάζ τουρκοκυπριακών Μέσων Ενημέρωσης που γράφουν επίσης ότι το ένταλμα εκδόθηκε προ ημερών και ότι σχετικά έχουν ενημερώσει και τα Ηνωμένα Έθνη.

Όπως ανακοίνωσε το λεγόμενο «υπουργείο Εξωτερικών» του ψευδοκράτους «εντοπίστηκε ο Ελληνοκύπριος που κατέβασε την τουρκική σημαία και έσπασε τη φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής που έκαναν οι Ελληνοκύπριοι σε εκκλησία στο χωριό Λύση».

Διαβάστε επίσης
Αναστασιάδης: "Η Τουρκία να καταλάβει ότι θα ωφεληθεί από την επίλυση του Κυπριακού"

Σημειώνει ακόμα ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και προσθέτει ότι του υπουργείο «ανέλαβε γρήγορα δράση και ενημέρωσε την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, ζητώντας την άμεση επιστροφή της τουρκικής σημαίας και της φωτογραφίας του Ραούφ Ντενκτάς».

Από εκεί και πέρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος έχει στοχοποιηθεί από τους «γκρίζους λύκους» και τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του είναι πάρα πολύ αυστηρά.

Πηγή: cyprustimes.com