Ερντογάν:«Οπως στο παρελθόν έμαθαν τι εστί τουρκικό έθνος στην Κύπρο, έτσι θα το μάθουν και τώρα»

Προκλητικός και πάλι ο Τούρκος πρόεδρος

Προκλητικός και πάλι ο Τούρκος πρόεδρος

«Όπως στο παρελθόν έμαθαν τι εστί τουρκικό έθνος στην Κύπρο, στη επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη, στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας και στο Άφριν, έτσι θα το μάθουν και τώρα», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Καισάρεια. Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι μόλις τελειώσει η διορία των 120 ωρών και δεν έχουν αποχωρήσει οι Κούρδοι μαχητές (YPG), οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν.

«Μόλις λήξουν οι 120 ώρες θα συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε, θα συντρίψουμε τα κεφάλια των τρομοκρατών και θα συνεχίσουμε. Για άλλη μια φορά λέμε: ή ελευθερία ή θάνατος», διατράνωσε ο Τούρκος πρόεδρος προσθέτοντας ότι: “Είδαμε ότι οι υποσχέσεις που μας δόθηκαν δεν τηρούνται, τα σύνορά μας απειλούνται, δεν δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για επιστροφή των Σύριων προσφύγων στα σπίτια τους, σηκώσαμε και πάλι τα μανίκια”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος συνέχισε: «Ρωτάω, ποιος αχρείος θα μας περιορίσει; Αυτοί οι υποκριτές, αυτοί οι διπρόσωποι, αυτοί οι θαυμαστές των τρομοκρατών θα περιορίσουν εμάς; Εκπλήσσομαι για τα μυαλά τους. Φαίνεται ότι το τουρκικό έθνος, αυτό το έθνος δεν το έχουν μάθει. Αλλά θα το μάθουν. Ή θα το μάθουν με το καλό ή θα το μάθουν παίρνοντας το μάθημά τους”, ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν.